Bílí Tygři Liberec

Série se znovu vrátí do Liberce, nenechte si 5. zápas ujít!

Date of publication Author Klub

Liberec - Po nedělní bitvě na ledě Mladé Boleslavi je stav série 2:1 pro Bílé Tygry. To znamená, že se čtvrtfinále ještě alespoň jednou vrátí do Home Credit Areny. Prodej vstupenek na 5. čtvrtfinálový duel, který se odehraje ve středu 27. března, startuje online již nyní. V pondělí v 9:00 pak odstartuje také předprodej na Rotundě.

Už po skončení nedělního třetího duelu série odstartoval online předprodej vstupenek pro majitele permanentek a klubových karet na páté čtvrtfinálové utkání. V pondělí v 9:00 se pak rozběhne také fyzický předkup na Rotundě v areálu Sport Parku Liberec.

Předkupní právo mohou kromě permanentkářů a klubovkářů využít také členové Tělovýchovné jednoty Bílí Tygři Liberec, kteří si na jednu rezervační kartu mohou po jejím předložení zakoupit až čtyři vstupenky.

V úterý 26. března pak bude zahájen volný prodej vstupenek.

Systém prodeje vstupenek na play-off

Majitelé klubových sedaček mají zápasy čtvrtfinále v ceně své celosezónní karty a jejich místa jim budou k dispozici. Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2018/2019 pak mají aktuálně předkupní právo na vstupenky na první dva domácí zápasy čtvrtfinále. Tohoto práva mohou využít k fyzickému nákupu pouze v pondělí 25. března od 9:00. Lístky budou na Rotundě Home Credit Areny prodávány po předložení permanentní vstupenky, v rámci online nákupu až po registraci majitele permanentky v síti Ticketmaster.

Každý majitel permanentky či klubové karty si kromě vstupenky na své sedadlo ze základní části může zakoupit i vstupenky na jiná místa. Maximální počet k dokupu je však omezen na 3 vstupenky. Celkem tedy lze na jednu permanentku zakoupit 4 vstupenky. Toto pravidlo je možné uplatnit pouze do vyprodání kapacity haly.

V úterý 26. března v 9:00 bude zahájen volný prodej všech neobsazených míst v Home Credit Areně, tedy včetně těch sedadel, která byla v základní části obsazena permanentkou, a to online a na prodejních místech Ticketmaster. Prodejní místo na Rotundě Home Credit Areny bude otevřeno dle běžné otevírací doby.

Systém prodeje vstupenek PO 2019

Online prodej

Bílí Tygři si spolu s ticketingovou společností Ticketmaster pro toto play-off připravili důležitou novinku. Majitelé permanentek si budou moci své místo zajistit i online. Přednostní prodej vstupenek se bude uskutečňovat na speciální stránce hcbilitygri.tmtickets.cz.

nákup rezervovaných míst tlačítko

Spuštěn byl hned s koncem 3. čtvrtfinálového utkání. Online metodou bude možné uskutečnit i dokup vstupenek, a to za použití unikátního kódu pro každého permanentkáře prostřednictvím stránek Ticketmaster. Tento kód byl permanentkářům distribuován před startem prodeje vstupenek na play-off.

nákup rezervovaných míst tlačítko

Podrobný návod, jak uskutečnit nákup vstupenek na play-off online, naleznete ZDE.

Ceny a slevy

Na čtvrtfinále se ceny vstupenek pohybují od 200 Kč ve 4 N.P. do 350 Kč v 1. kategorii. I do v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost, a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

ceník čtvrtfinále 2019

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit