Bílí Tygři Liberec

Šimek po tvrdém střetu zpět v sestavě Sharks!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V závěru loňského roku se San Jose s Radimem Šimkem představilo na ledě Calgary, kde prohrálo 5:8. Exliberecký bek schytal 30 sekund před koncem tvrdý hit od Sama Bennetta a několik zápasů svému týmu chyběl. V noci na úterý se však vrátil do hry a pomohl týmu k výhře 3:1.

Nebyl to hezký pohled. Přestože běžela poslední minuta utkání za rozhodnutého stavu, útočník Flames Sam Bennett tvrdě dohrál Radima Šimka po odehrání kotouče a benátecký odchovanec zamířil z ledové plochy rovnou do kabiny na vyšetření. Barclay Goodrow okamžitě schodil rukavice a jal se bývalého Tygra mstít, ostrý zákrok vyvolal spoustu vášní, vedení soutěže se jej však rozhodlo netrestat.

Ostrý hit Bennetta na Radima Šimka si můžete prohlédnout níže.

Vinou zranění následně Šimek musel vynechat utkání s Coloradem a Tampou Bay, která jeho San Jose zvládlo vítězně. Leckdo by mohl zapochybovat, zda bude mít mladý bek své místo v sestavě i nadále jisté. V noci na úterý však Radim znovu naskočil do utkání a vrátil se na svou pozici vedle Brenta Burnse.

Na ledě strávil po zranění celkem 18 minut a devět sekund a ukázal, že jakékoliv zdravotní potíže jsou zapomenouty. Na branku soupeře vyslal Šimek dvě střely, a přestože se do statistik nezapsal, mrzet ho to vůbec nemuselo. Díky brankám Donskoie, Hertla a Thorntona se Sharks dočkali třetí výhry v řadě.

Hned v noci na středu čeká Žraloky další souboj, kdy do jejich SAP Center zavítá Edmonton. Podaří se Šimkovu týmu přidat další vítězství?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit