Bílí Tygři Liberec

Sledujte čtvrteční zápas Bílých Tygrů v Karlových Varech v partnerských restauracích a získejte pivo ZDARMA!

Date of publication Author Klub

Liberec - Ve čtvrtek vstoupí Bílí Tygři venkovním utkáním na ledě Karlových Varů do Generali Česká Cup. Užijte si tento zápas spolu s přáteli v partnerských restauracích Bílých Tygrů - v restauraci Stadion a v Radničním sklípku. Pro fanoušky Bílých Tygrů si připravili speciální akci!

První zápas této sezony sice Bílí Tygři odehrají na venkovním ledě, díky televiznímu přenosu však můžete zápas sledovat živě. Zápas v Karlových Varech startuje ve čtvrtek 6. srpna od 16:30 a díky partnerským restauracím Bílých Tygrů si můžete utkání užít společně s přáteli. Restaurace Stadion a Radniční sklípek si pro tygří příznivce připravili speciální akci!

Restaurace Stadion

Restaurace Stadion, která se nachází zhruba 200 metrů od Home Credit Areny vedle Městského stadionu, nabídne utkání Bílých Tygrů v Karlových Varech hned na šesti televizních obrazovkách. K dispozici bude včetně terasy až 80 míst.

Všichni fanoušci, kteří dorazí do restaurace Stadion sledovat utkání s tygří šálou či v dresu, se mohou těšit na malé pivo ZDARMA!

Radniční sklípek

Zápas Bílých Tygrů v Karlových Varech můžete sledovat také v samotném centru města! Přenos z utkání nabídne také Radniční sklípek, který zápas odvysílá v jednom ze svých salónků.

Také zde platí, že všichni tygří fanoušci, kteří dorazí do Radničního sklípku sledovat utkání s tygří šálou či v dresu, se mohou těšit na malé pivo ZDARMA!

Nalaďte se spolu s námi na tygří vlnu! Hokejová sezona 2020/21 startuje!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit