Bílí Tygři Liberec

Sledujte duely Bílých Tygrů na Youtube či Facebooku

Date of publication Author Jan Čermák

Liberec - V rámci neustálého zlepšování a přidávání obsahu na webu a sociálních sítích si Bílí Tygři pro své fanoušky v letošní sezoně připravili další novinku. Tou jsou video duely pod příznačným názvem Znáte se?, které můžete sledovat na Youtube či na Facebooku Bílých Tygrů.

A o co jde? Vždy dva z hráčů se posadí k jednomu stolu a v pěti otázkách na míru hádají, jak dobře znají toho druhého. Správné odpovědi o sobě přitom nejdříve zapíšou na papír, aby se daly ověřit. Na závěr videa je vždy zobrazené výsledné skóre. Duel může skončit i remízou, což se stalo hned pětkrát z devíti případů.

Populární rubrika se od svého začátku setkala s kladným ohlasem u fanoušků, nejúspěšnější videa mají až 3 tisíce zhlédnutí na Youtube, na Facebooku dokonce dosahují dvojnásobku. V současnosti již vyšlo devět duelů, přičemž divácky nejoblíbenější jsou tradiční dvojice Jaroslav Vlach a Tomáš Filippi, gólmani Marek Schwarz s Justinem Petersem či souboj zkušeností s mládím v podání Ladislava Šmída s Tomášem Hanouskem.

Ještě do konce kalendářního roku se můžete těšit na tři zbývající duely. Jaké budou dvojice? A kdo vyhraje? Na to si počkejte. Už příští týden!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit