Bílí Tygři Liberec

Sledujte stream z utkání s KooKoo Kouvola!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Bílí Tygři nastoupí ve čtvrtek od 17:30 v třetím přípravném duelu proti týmu z finské nejvyšší soutěže KooKoo Kouvola. Nemůžete dorazit přímo do Home Credit Areny? Nevadí, zápas můžete sledovat také pomocí streamu, který naleznete v článku.

Stream bude vysílán na klubovém Youtube účtu. Sledovat jej můžete také přímo zde v článku. Živé vysílání odstartuje spolu se začátkem utkání, tedy v 17:30.

Kouvola se aktuálně připravuje na následující sezonu v České republice a součástí tohoto soustředění jsou také přípravné zápasy. Ten předchozí odehrál finský tým ve středu, kdy nastoupil proti Spartě. Ta KooKoo přehrála vysoko 5:1.

Na soupisce Kouvoly najdeme řadu zajímavých jmen, například brankáře Henrika Haukelanda a obránce Alexandera Bonsaksena, kteří pravidelně reprezentují Norsko na mistrovství světa v ledním hokeji. Za zmínku určitě stojí i útočník Juha-Pekka Haataja, jenž je trojnásobným mistrem Finska.

Bílí Tygři mají v tuto chvíli za sebou dva přípravné duely. V prvním z nich podlehli Šachťaru Soligorsk, nutno však dodat, že do zápasu naskočili především hráči z farmy v Benátkách nad Jizerou. Plnohodnotnou sestavu nabídl až souboj s Metallurgem Novokuzněck, v němž Tygři vedli 2:0 a 3:1, nakonec však prohráli 3:4 po prodloužení.

Jak si nyní povedou proti týmu z finské nejvyšší soutěže?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit