Bílí Tygři Liberec

Soutěžte o BMW v tombole pro majitele klubových karet!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Majitelé klubových permanentek se mohou na zápase s Plzní těšit kromě samotného hokeje také na tombolu, která proběhne v prostorách Česká spořitelna klubu. Hrát se bude třeba o dvě VIP vstupenky, o originalní podepsaný dres či o zapůjčení vozu BMW.

Bílí Tygři si pro majitele klubových karet připravilo další speciální akci, během které mohou soutěžit o zajímavé ceny! V rámci utkání se Škodou Plzeň, které se uskuteční v úterý 25. února od 18 hodin, se mohou všichni fanoušci, kteří dorazí v limitované edici klubovkářských dresů, zapojit do tomboly.

Soutěžní lístky si mohou vyzvednout až do konce první přestávky. Ve druhé přestávce pak proběhne slosování o exkluzivní ceny. Tou je třeba zapůjčení automobilu BMW na víkend od společnosti CarTec, dvě VIP vstupenky na poslední domácí utkání základní části s Třincem či podepsaný originální hraný dres.

V tombole ale můžete soutěžit i o další atraktivní ceny, které věnovali partneři Bílých Tygrů. Noc na Zámku Svijany pro dvě osoby, originální hraná hokejka Petra Jelínka, vstupenky na koncerty skupin Kabát a Chinaski, ukázková lekce v Sense Areně a mnoho tygřího merche. Máte se vážně na co těšit.

Pokud si chcete užít spoustu zábavy a ještě neodejít s prázdnou, přijďte v úterý do Home Credit Areny. A nezapomeňte si doma dres!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit