Bílí Tygři Liberec

Speciální limitovaná edice triček pro permanentkáře dostupná pouze do 30. listopadu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Na našem e-shopu si může vybrat skutečně každý fanoušek! Naprostou novinku pak máme pro majitele permanentních vstupenek. Vytvořte si sami svoje triko ze speciální limitované edice! Pozor, tento produkt je dostupný pouze do 30. listopadu!

Speciální tričko z příjemného sportovního materiálu si může upravit každý dle sebe. V nově připraveném konfigurátoru si můžete sami na záda a hruď doplnit vlastní číslo, stejně jako vlastní jméno. Vše je naprosto jednoduché a v reálném čase můžete sledovat, jak bude pro vás připravený dres z limitované edice vypadat.

K dostání jsou varianty pánské, dámské i dětské. Vybrat si tak může naprosto každý. A jak na to? Stačí navštívit speciální stránku a zadat zde kód své permanentní vstupenky. Jedenáctimístný kód je umístěn na zadní straně permanentní vstupenky, přímo pod čárovým kódem. Zadávejte jej bez hvězdiček, do nichž je kód uzavřen.

permanentka kód

Namísto kódu můžete do daného pole využít také e-mailovou adresu, kterou jste uvedli při nákupu permanentní vstupenky. V případě, že se vám nedaří konfigurátor odemknout, kontaktujte adresu fanshop@hcbilitygri.cz a problémy vám pomůžeme vyřešit.

Cena tohoto trika z limitované edice s vlastním číslem i jménem je 330 Kč. Buďte pravým Bílým Tygrem a zajistěte si své vlastní unikátní triko, případně jedno z nich objednejte svým nejbližším pod stromeček. Očekávaná doba dodání je zhruba 10 pracovních dní.

A pozor! Jde o limitovanou edici, toto speciální triko si tak můžete objednat pouze do 30. listopadu! Neváhejte a zajistěte si své vlastní originální tygří triko!

Nakupovat limitovanou edici

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit