Bílí Tygři Liberec

Sport Live 2021: Podpora sportu je čím dál důležitější

Date of publication Author Klub

Liberec - V liberecké Home Credit Areně a Sport Parku Liberec se v sobotu 4. září 2021 uskuteční 16. ročník sportovního veletrhu Sport Live. Ten je největším veletrhem svého druhu v severních Čechách a při jeho příležitosti dojde k zahájení nové sportovní sezóny v celém sportovním areálu.

„Letošní ročník a doba, v jaké se koná, jen podtrhuje dlouholeté cíle a vize, s jakými jsme tradici veletrhu Sport Live zakládali – vyzdvihnout důležitost sportu v každém věku a usnadnit všem výběr toho pro něj nejvhodnějšího. Nyní, v době, kdy měly především děti po mnoho měsíců prakticky uzavřený přístup do svých sportovních oddílů a klubů, do kterých nemohly ani nově vstoupit, je pro sport znovu motivovat,“ sdělil za organizátory Lukáš Přinda z pořádající společnosti SFM Liberec.

Letošní ročník slibuje programové stálice i novinky Během první zářijové soboty se ve Sport Parku i Home Credit Areně představí přes 40 sportovních klubů a oddílů, které zde také zahájí nábor nových členů. Každý, kdo hledá nový sport pro své děti nebo i pro sebe, se může na veletrhu seznámit se všemi potřebnými informacemi pro provozování konkrétního sportu i se zástupci klubů a daný sport si může na místě dokonce vyzkoušet.

Po loňském úspěchu bude na ledové ploše v Home Credit Areně zahájena sezóna veřejného bruslení, a to za podpory instruktorů a instruktorek z bruslařské školy Bruslička. Jednotlivé bloky bruslení proběhnou v časech 10:30–12:00, 13:00–14:30 a 15:00–16:30. Vstupenky na konkrétní časy bude možné zakoupit online.

Velkou novinkou Sport Live 2021 bude Cycology BMX/MTB airbag session a exhibice, během níž se díky přenosnému odrazu a airbagovému dopadu divákům představí jezdci na BMX a MTB kolech s atraktivními skoky jako je dvojité salto, kombinace otáček o 360° a průtahové triky. V několika exhibicích své triky předvedou například jezdci týmu STEEZERS ze severních Čech a další skvělí jezdci.

V doprovodném programu veletrhu Sport Live však nebudou chybět ani oblíbené hry a soutěže pro děti, přehlídka netradičních sportů, jako je například požární sport a paintball, turnaj malých fotbalistů, den otevřených dveří na sportovištích Sport Parku Liberec a mnoho dalšího. 16. ročník Sport Live 2021 se koná za podpory Libereckého kraje.

Základní informace o veletrhu Sport Live 2021

  • Proběhne 4. 9. 2021 od 9:00 do 16:00 v Home Credit Areně a celém Sport Parku Liberec.
  • Vstup na veletrh je zdarma.
  • Více informací na www.sportliveliberec.cz a www.sportparkliberec.cz.
  • Sociální sítě: facebooková stránka Home Credit Arena a událost Sport Live 2021.

Hlavní body programu

  • Prodej sportovního vybavení a výživových doplňků
  • Na ochozu Home Credit Areny a v areálu Sport Parku Liberec se dětem i dospělým představí několik desítek sportovních klubů a oddílů.
  • Zahájení sezóny veřejného bruslení 2021/2022 – na veletrhu proběhnou 3 bloky veřejného bruslení pro veřejnost od 10:30, 13:00 a 15:00.
  • Po celý den bude probíhat den otevřených dveří na sportovištích ve Sport Parku Liberec
  • Celodenní sportovní doprovodný program pro děti
  • Na centrálním parkovišti se odehraje fotbalový turnaj malých fotbalistů z FC Slovan Liberec a FK Jablonec.
  • V areálu proběhne Cycology BMX/MTB airbag session a exhibice.
  • Ukázky a možnost vyzkoušení sportovních aktivit (paintball, golf, hokej, fotbal, judo, basketball, aerobic, badminton, gymnastika, střelba, bowling, kuželky, stolní tenis, atletika a další)
  • Prodej sportovního vybavení a výživových doplňků

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit