Bílí Tygři Liberec

Také v pátek máte možnost podpořit s Bílými Tygry rodinu Ješutových

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Michaela a Jan mají tři děti (8, 6 a 3 roky), žijí v Kořenově a do roku 2017 vedli normální rodinný život. Michaela byla v té době na mateřské, stupňující se bolesti zad a nohy ji dovedly k lékaři, který jí diagnostikoval zhoubný nádor blízko páteře. Rodinu Ješutových od té doby stíhala jedna rána za druhou.

Nádor se sice podařilo odstranit, ale pouze za cenu amputace nervů a znecitlivění levé nohy. Tatínkovi pomáhaly s dětmi babičky i kamarádky. Po propuštění domů se maminka učila chodit, po dalším půlroce i sedět.

Jan musel zůstat doma z práce, aby pomohl s běžným provozem rodiny. V tu dobu však na Ješutovy dopadla další rána - Janovi se zhoršila roztroušená skleróza (RS).

Rodina se semkla, z dětí se stali bojovníci, ale na spoustu věcí rodičům nezbývají síly. Chtějí dětem zajistit důstojné a funkční bydlení, před onemocněním se dali do oprav starého domku v Kořenově. Současná situace jim v tom nedovolí pokračovat nejen fyzicky, ale ani finančně.

Nadace SYNER vyhlásila veřejnou sbírku na rekonstrukci a úpravu bydlení pro rodinu Michaely a Jana. Žádná částka nemůže nahradit zdraví, ale může pomoci této rodině, aby měla místo k důstojnému životu.

Jakoukoliv částku můžete zaslat na účet 115-8667150257/0100, který Nadace SYNER založila. K dnešnímu datu se zde nastřádalo již 436 042 Kč, děkujeme! Přispět můžete také na zápasech Bílých Tygrů v celém průběhu play-off do pokladničky umístěné u infopultu v Home Credit Areně.

Přímo na utkáních už se do sbírky připojili mimo jiné Muž roku 2015 Jakub Kraus, zápasník MMA Karlos "Terminátor" Vémola, hokejista Patrik Eliáš nebo bývalí kapitáni Bílých Tygrů Branko Radivojevič a Jan Výtisk. Připojte se a pomozte spolu s nimi a s Bílými Tygry rodině Ješutových vyhrát jejich těžkou bitvu!

Na vyžádání Nadace SYNER poskytne potvrzení o daru jak fyzické, tak právnické osobě.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit