Bílí Tygři Liberec

Třeťáci a Čtvrťáci úspěšně zahájili rok 2019

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Po vánoční pauze zpět do akce! Třetí a čtvrtá třída si během svátků užily zasloužené volno, o víkendu už se však vrátili do zápasového rytmu. A malí Tygři hned ukázali, co v nich je!

Hokejisté z 3. a 4. třídy si s výjimkou případných vánočních turnajů užili klidné svátky. V pátek 4. ledna už se však znovu sešli na prvním tréninku v novém kalendářním roce a hned následující den vyjeli také do zápasové akce!

Čtvrťáci se nejprve v sobotu na domácím ledě představili proti České Lípě, s níž si bez potíží poradili a připsali si vysokou výhru. Druhá část smečky vyrazila v neděli ve Svijanské aréně do boje proti Lomnici nad Popelkou a ani tato skupina nezaváhala, do nového roku tak čtvrtá třída vstoupila se stoprocentní bilancí.

V akci byli také tygří třeťáci, jejichž první část narazila v sobotu na Lomnici nad Popelkou a druhá smečka v neděli zamířila k dvojzápasu do Turnova. Zatímco první skupina proti Lomnici uspěla a připsala si dvě výhry, v neděli se již Tygrům nepodařilo uspět a z Turnova se vraceli s prázdnou.

Trenér Libor Daněk o prvních zápasech nového roku:

"Nechci příliš hodnotit naše výkony, kluci přeci jen skočili po volnu na hodinu na led a hned je čekal zápas. Spíše bych na tomto místě klukům do nového roku popřál mnoho vstřelených gólů, málo těch obdržených a ať je hokej baví a naplňuje. Věřím, že v roce 2019 ve všech zápasech ukážou soupeřům i fanouškům, že jsou pravými Bílými Tygry!"

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit