Bílí Tygři Liberec

Třeťáci absolvovali vícesportovní turnaj. Kromě hokeje si zahráli i malou kopanou

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Bílí Tygři se snaží dbát na všestranné sportovní vzdělávání malých hokejistů. Proto byli velice rádi, že 15. února hostili vícesportovní turnaj! Kromě Tygrů se jej zúčastnil také Litvínov a Neratovice.

Celý turnaj započal s úderem desáté hodiny dopolední. Nejdříve se šlo na led, kde si to mladí hokejisté rozdali ve svém oblíbeném sportu na bruslích. Zajímavým ozvláštněním pak byly samostatné nájezdy, které následovaly na závěr hokejové části. Ve 13 hodin se děj přesunul do haly míčových sportů, kde se bojovalo v malé kopané. Vše završilo slavnostní vyhlášení, kde byl každý hráč i tým odměněn věcnými cenami.

Vedoucí trenér základny Daniel Stehno se ohlíží za turnajem:

"Začalo se na ledě, kde se odehrával velice kvalitní hokej se spoustou krásných kombinačních i individuálních akcí. Také brankáři ukázali svůj um a parádními zákroky drželi své týmy. Proběhly také samostatné nájezdy, při kterých si každý hráč mohl vyzkoušet něco ze svých kvalit. Mladí hokejisté navázali na výborné výkony z ledu i v malé kopané a ukázali svoji šikovnost také s míčem. Celý turnaj měl velkou kvalitu a všichni si ho moc užili. Zároveň bych rád poděkoval domácím rodičům za pomoc a organizaci!"


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit