Bílí Tygři Liberec

Tvořte s Bílými Tygry Hokej jedna báseň!

Date of publication Author Klub

Liberec - Také o letošních prázdninách si mohou fanoušci Bílých Tygrů zasoutěžit. Od začátku července běží Velká prázdninová soutěž a tentokrát jde opravdu o hodně. Hlavní výherce totiž může s Bílými Tygry vyrazit na venkovní dvojzápas v rámci Champions Hockey League! Co je k tomu potřeba? Stačí mít básnické střevo a jedinečný zážítek může být váš!

Jak vám jistě neuniklo, Bílí Tygři rozjeli před novou sezonou marketingovou kampaň nazvanou Hokej jedna báseň. Verše jsou tak na billboardech po celém městě, najdete je i na webu či na sociálních sítích. A právě vy se můžete stát součástí dění v rámci Velké prázdninové soutěže. Zapojte se do toho s námi a vyhrajte neopakovatelný zážitek v podobě výjezdu s celým týmem na prestižní CHL.

Pravidla

Co je potřeba? Zašlete nám na e-mailovou adresu soutez@hcbilitygri.cz krátkou básničku o dvou až čtyřech verších. Kreativitě se samozřejmě meze nekladou. Své výtvory nám můžete posílat až do středy 31. července. My následně vybereme deset nejlepších básniček, které zveřejníme. Poté už to bude na fanoušcích, kteří zvolí pět nejlepších tvůrců. Jejich nápady budou zdobit billboardy po městě.

Autor básně s nejvíce hlasy se pak může těšit na hlavní cenu v podobě zážitkového tripu pro dvě osoby s Bílými Tygry na dvojutkání Champions Hockey League do severoirského Belfastu a švédské Luley. A to už je pořádná výzva! Klub přitom bude hradit letenky, transfery z/na letiště v zahraničních destinacích, předem určené ubytování na hotelu se snídání a vstupenky na obě utkání. To vše pro dvě osoby!

Z jedné e-mailové adresy může být poslána pouze jedna báseň. Zasláním básně dávají její autoři souhlas s dalším využitím bez nároku na honorář. Pořadatelem soutěže je redakce webových stránek www.hcbilitygri.cz. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž bez udání důvodu upravit nebo zrušit. Na výhry není možné uplatňovat právní nárok.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit