Bílí Tygři Liberec

Tygří Letní Challenge jde do finiše. Kdo postoupí do finále?

Date of publication Author Klub

Liberec - Kvalifikační kolo Tygří Letní Challenge se rychle blíží ke konci. Šanci zdolat trať pod Ještědem a bojovat o postup do srpnového finále už máte pouze do půlnoci ze soboty na neděli. Kdo postoupí do elitní desítky?

Letošní Tygří Letní Challenge už přilákala téměř trojnásobek účastníků oproti prvnímu ročníku. Rozšířil se také počet kategorií, tentokrát tak mezi sebou soutěží muži, ženy, děti od 9 do 14 let a nově také děti do osmi let. A právě v těchto čtyřech kategoriích se nyní bojuje o postup mezi desítku finalistů.

Mezi muži bylo k vidění už mnoho parádních výkonů. V současnosti by každý, kdo by chtěl pomýšlet na postup, musel překonat čas kolem dvanácti a půl minuty, aby se vešel mezi nejlepší. A kdo si Tygří Letní Challenge vyzkoušel, moc dobře ví, jak skvělý výkon to je! Ty nejlepší časy jsou dokonce jen těsně přes 10 minut.

Také ženská kategorie má desítku extrémně natěsnanou. Nejlepší čas je prozatím 12:27, do elitní desítky by pak účastnice kvalifikoval čas lepší než 16 minut. To se ale stále může v průběhu následujících dní změnit, jistý si tak svým postupem zatím nemůže být nikdo.

Ve starší dětské kategorii vévodí prozatím Jakub Beránek, který by se s časem 12:08 vešel i mezi nejlepší muže. Také ostatní děti se ale činí a na desítku je třeba zdolat trať kolem 15 minut.

Až do konce se bude o místenku do finále bojovat také u dětí do osmi let. V nejmladší kategorii se děti velmi činí a předvádějí parádní výkony! Finálovou účast by v tuto chvíli znamenal čas kolem 20 minut, s časem 14:55 pak prozatím vede Luca Mihalovič.

AKTUÁLNÍ POŘADÍ

Vyrazte na Tygří Letní Challenge a zabojujte o účast ve finále! Půjde o ceny v celkovém součtu za více než 100 000 Kč! Připojte se k Tygří Letní Challenge a změřte své síly s hráči A-týmu i ostatními fanoušky!

VÍCE O TYGŘÍ LETNÍ CHALLENGE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit