Bílí Tygři Liberec

Tygří gameři změří v úterý síly s Mountfieldem HK

Date of publication Author Klub

Liberec - V úterý pokračuje esportová ENYAQ Hockey League dalším hracím kolem. Tentokrát se Bílí Tygři utkají s Mountfieldem HK, proti němuž vzhledem k postavení v tabulce nastoupí jako favorité. Potvrdí tuto roli také na virtuálním ledě?

Trojice Dzouvi, DannyZedlo a DoubleMaca, která v tomto ročníku v ENYAQ Hockey League Tygry reprezentuje, zatím předvádí skvělé výkony. V dosavadním průběhu soutěže zaznamenali naši gameři pět výher a pouze jedinou porážku, díky čemuž se momentálně s 15 body drží na špici tabulky.

Jediným týmem, který dokázal Tygry zastavit, jsou třinečtí Oceláři. Naopak Kometa Brno, Karlovy Vary, České Budějovice, Litvínov a naposledy Plzeň na naše hráče nestačily. Roli prvního týmu tabulky budou nyní chtít potvrdit také proti Mountfieldu HK, s nímž změří síly v úterý večer.

Nevyrovnané výkony

Hradecký tým skončil v minulé sezoně až poslední a ani v probíhajícím ročníku se mu moc nedaří. V dosavadním průběhu posbíral jen 6 bodů za dvě výhry a čtyři porážky, což momentálně Mountfield řadí na 10. pozici v tabulce. Na play-off aktuálně ztrácejí Východočeši tři body.

Gameři Mountfieldu si přitom musejí připadat jako na houpačce. Připsali si několik proher s papírově slabými soupeři, jako například se Zlínem, zatím jsou ale také jediným výběrem, který dokázal zastavit rozjetou Mladou Boleslav.

Právě nevyrovnaná forma je tak klíčem k aktuálnímu hradeckému umístění. Celkové skóre zápasů má aktuálně Mountfield negativní 14:16, přičemž ve dvouhrách má sice pozitivní bilanci 10:8, problémy ale obvykle nastávají ve čtyřhře. V ní zatím vyhrál Hradec jen 4 zápasy z 12, naopak Tygři v této disciplíne excelují.

Podaří se našim hráčům potvrdit proti Mountfieldu svou formu? Souboj s Hradcem sehrají Tygři v úterý večer!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit