Bílí Tygři Liberec

Tygři mají v Esport hokejové lize jisté play-off!

Date of publication Author Klub

Liberec - Esport hokejová liga pokračovala v sobotu 11. kolem. Bílí Tygři tentokrát narazili na Vítkovice, s nimiž si poradili velmi jednoznačným způsobem. S 24 body si tak zajistili play-off a poskočili na dělené čtvrté místo.

V případě výhry nad Vítkovicemi by naši gameři měli jisté vyřazovací boje. Neponechali tak nic náhodě a proti Rideře si vedli více než skvěle. DannyZedlo ovládl souboj s vítkovickým Jerrym 7:5 a jednička draftu Dzouvi deklasoval Phila93 7:1, což v celkovém součtu znamenalo vysokou výhru 14:6.

Po jedenácti kolech tedy mají Tygři na kontě 24 bodů a o play-off je již nemůže nic připravit. Stále však jde o celkové umístění. Vítězstvím nad Vítkovicemi přeskočili Kometu Brno, která podlehla Pardubicím. Zároveň však před naše hráče poskočil Třinec, který má rovněž 24 bodů, ale také předehrané 12. kolo.

Právě to čeká liberecké gamery v neděli, kdy změří síly s hráči Litvínova. Naváží na sobotní výhru a osamostatní se na třetím místě? Zápas tygří jedničky Dzouviho budete opět moci sledovat na jeho twitchovém kanálu. Zápas začne v 18:00. Zápas DannyZedla pak začne v 21:15 a vysílán bude ZDE

Sledujte hru NHL20 x EHL vs Vítkovice (Phil93) od uživatele dzouvi na adrese www.twitch.tv

Jednotlivé kluby si to v EHL mezi sebou ve třinácti hracích dnech rozdají systémem každý s každým o místo v první osmičce, která týmům zajistí účast v play-off. To se uskuteční v rámci offline turnaje 12. dubna a rozhodne se v něm o historicky prvním vítězi nové soutěže.

V každém kole proti sobě nejprve nastoupí lépe nasazení hráči, následně změří síly zbylí dva hráči obou týmů. Skóre těchto dvou zápasů se sečtou a z tohoto součtu vzejde celkový výsledek. Hracími dny Esport hokejové ligy jsou sobota a neděle..

Jak si Dzouvi a DannyZedlo v tygřích barvách v prvním ročníku Esport hokejové ligy povedou?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit