Bílí Tygři Liberec

Tygři se fotili v nových dresech. Pro fanoušky jsou připraveny zajímavé inovace!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Pro školáky se druhé září neslo ve znamení návratu do lavic. Napilno nicméně měli také liberečtí hokejisté, kteří absolvovali každoroční povinnost v podobě focení a natáčení nových animací. V Home Credit Areně bylo rušno už od samotného rána, cvakání fotoaparátu pak utichlo až v podvečerních hodinách.

Kdo by si myslel, že je focení bleskovou záležitostí, hluboce by se mýlil. Komunikační prostředky a možnosti se stále posouvají vpřed a Tygři jdou s dobou!

Objektiv fotoaparátu začal ostřit přibližně o půl deváté ráno, když se před něj postavili členové libereckého realizačního týmu a vedení klubu. Na řadu posléze přišla farma z Benátek, která v útrobách Home Credit Areny pořídila jak velkou týmovou fotku, tak menší "single" snímky.

Vše probíhalo pod taktovkou Jiřího Prince, zkušeného fotografa, jenž už dlouhé roky nechybí prakticky na žádném domácím zápase šelem. Hráči Bílých Tygrů přišli na řadu hodinu po poledni, jejich cesta se skládala z několika stanovišť. Nejprve se všichni sešli ve středu ledové plochy, kde byla pořízena velká týmová fotografie. Tu najdeme například na plakátech, či před hlavním vstupem do Home Credit Areny, kde budou mít fanoušci už tradičně možnost usednout mezi hráče a udělat si pěkný snímek.

Dále je čekalo svěření do rukou specializované agentury, jež má za úkol vytvořit klipy jednotlivých hokejistů, které můžeme vídávat před každým domácím utkáním na kostce nad ledem při hlášení sestavy domácího celku. Tygři vše zvládali s bravurou, tradičně si ale neodpouštěli vzájemné popichování, díky němuž měla například fyzioterapeutka Jana Šťastná, jediný zástupce něžného pohlaví v tygřím A - týmu, velké problémy zadržovat smích. I ona se ovšem se situací vypořádala velice statečně.

Nedílnou součástí programu byly tradiční fotky jednotlivých hráčů, které poslouží jako materiál nejen pro náš klub, ale i pro zbytek extraligového pelotonu. Ostatní týmy tak budou na svých domácích střetnutích s Tygry mít k dispozici jejich originální fotografie, které mohou využít třeba jako součást programu na kostce. Snímky zároveň poslouží vysílatelům české nejvyšší soutěže, tedy ČT sport i O2 TV sport.

Vybraní hráči absolvovali také snímání specifických situací přímo na ledě. Fotograf Jiří Princ nicméně zatím nechtěl prozradit, o co přesně se jedná. "Ať se diváci nechají překvapit," usmívá se. "Jedná se o situace v pohybu. Bude se to možná podobat tomu, co už byla možnost vidět například zvenku na fanshopu a jiných materiálech."

To však stále není všechno. Fanoušci se pobaví také při novince v podobě duelů mezi hráči. Ti byli rozděleni do dvojic a snažili se co možná nejlépe odpovídat na otázky ohledně svého oponenta. Videa budou k vidění na oficiálních informačních kanálech Bílých Tygrů.

Byl to pro všechny náročný den, Jiří Princ ale musel přístup hokejistů jednoznačně vyzdvihnout. "Jsou to profesionálové, většina z nich to nedělala poprvé. Celý tým se k tomu postavil tak, aby focení zvládl co možná nejrychleji. Naštěstí je tady i nás, pracovníků, dostatečné množství na to, abychom to zvládli," uzavírá.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit