Bílí Tygři Liberec

Tygři v EHL zdolali Litvínov a jsou už čtvrtí!

Date of publication Author Klub

Liberec - Vítězná šňůra Bílých Tygrů v Esport hokejové lize pokračuje. Dvojice Dzouvi a DannyZedlo si v neděli vyšlápla v severočeském derby na Litvínov a díky vítězství se osamostatnila na čtvrté příčce tabulky.

Poslední víkend byl pro Bílé Tygry znovu stoprocentní. V souboji s Vítkovicemi a Litvínovem nedopustili žádné zaváhání a díky šesti bodům poskočili na samostatné čtvrté místo tabulky. Nutno ovšem dodat, že derby s Vervou nebylo nijak jednoduché.

Jako první se představil Dzouvi, který přehrál jedničku Litvínova Winciho těsně 4:2. DannyZedlo tedy ve druhém souboji s TheNotorikem nesměl prohrát o více než jednu branku, aby výhru udržel. V těsném souboji se mu nakonec podařilo s litvínovským gamerem remizovat 2:2, čímž uzavřel celkovou výhru 6:4.

Na čtvrtém místě tabulky nyní mají Tygři náskok tři body na Kometu a Třinec. V posledním kole budou tedy odolávat jejich tlaku. Zároveň však budou chtít také mířit ještě výš - vždyť na třetí Kladno aktuálně ztrácejí pouhý bod. A Rytíři se představí proti Pardubicím, které budou v posledním kole základní části bojovat pro změnu o úplnou špici tabulky.

V první řadě však musejí Dzouvi a DannyZedlo zvládnout svůj souboj. Posledním soupeřem v základní části jim bude Zlín, jak si Tygři příští týden povedou?

Dzouvi vs. Winci 4:2

Sledujte hru NHL20 x EHL vs Litvínov (Winci) od uživatele dzouvi na adrese www.twitch.tv

DannyZedlo vs. TheNotorik 2:2

Sledujte hru EHL: HC VERVA Litvínov (TheNotorik) vs Bílí Tygři Liberec od uživatele TheNotorik na adrese www.twitch.tv

Jednotlivé kluby si to v EHL mezi sebou ve třinácti hracích dnech rozdají systémem každý s každým o místo v první osmičce, která týmům zajistí účast v play-off. To se uskuteční v rámci offline turnaje 12. dubna a rozhodne se v něm o historicky prvním vítězi nové soutěže.

V každém kole proti sobě nejprve nastoupí lépe nasazení hráči, následně změří síly zbylí dva hráči obou týmů. Skóre těchto dvou zápasů se sečtou a z tohoto součtu vzejde celkový výsledek. Hracími dny Esport hokejové ligy jsou sobota a neděle..

Jak si Dzouvi a DannyZedlo v tygřích barvách v prvním ročníku Esport hokejové ligy povedou?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit