Bílí Tygři Liberec

Tygři v ENYAQ Hockey League končí ve čtvrtfinále

Date of publication Author Klub

Liberec - Po skvělé základní části přišel tvrdý náraz. Tygři končí v esportové ENYAQ Hockey League hned v úvodním kole play-off. Českým Budějovicím podlehli poměrem 0:3 na zápasy.

Play-off ENYAQ Hockey League se hraje formátem celkem pěti zápasů v rámci kola, kdy na sebe nejprve jedničky obou týmů, následně nasazené dvojky a trojky. Pokud není rozhodnuto, následují až dva souboje ve formátu dva na dva. Za každý vyhraný zápas dostává tým bod. Vítězí tým, jenž posbírá tři vítězné zápasy

Bílí Tygři Liberec - HC Madeta Motor České Budějovice 0:3

V prvním zápase to od začátku vypadalo, že bude Dzouvi slavit další úspěch. Proti Tejkymu odskočil na rozdíl dvou branek, pak se ale budějovický gamer rozehrál do skvělé formy. Postupně otočil na 3:2, po chvíli ale bylo znovu srovnáno. Teprve za stavu 3:3 se zápas zlomil, když Tejky chvíli před koncem skóroval a nakonec přidal závěrečnou tečku, díky níž zvítězil 5:3.

Mezitím sváděl svou bitvu také DannyZedlo proti Karabinovi. Českobudějovický hráč se dostal do vedení, DannyZedlo se ale nevzdal a podařilo se mu srovnat. Zápas bohužel rozhodl smolný gól, díky němuž Motor opět odskočil do vedení. Druhé čtvrtfinále nakonec skončilo výhrou Karabiny a mečbolem Jihočechů.

Za tím se ve třetím duelu českobudějovický Krchy11 proti DoubleMacovi vydal velmi přesvědčivě. Tygřímu gamerovi se dlouho nedařilo prosadit, naopak na druhé straně skóre povážlivě narůstalo. Tygři se poprvé prosadili až za stavu 7:0 pro Madetu, a to už bylo pozdě. Konečné skóre 3:9 z pohledu našeho týmu bylo pomyslnou tečkou za působením v soutěži.

Trio Dzouvi, DannyZedlo a DoubleMaca tak stejně jako před rokem i přes solidní základní část končí již ve čtvrtfinále. Gratulujeme vítězům a věříme, že se v příštím ročníku podaří Tygrům svůj výsledek vylepšit.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit