Bílí Tygři Liberec

Tygři v Pěnčíně servírovali gólové hody, penalty však vyšly lépe jubilantům

Date of publication Author Jan Kousal

Pěnčín/Liberec - Znovu po čtyřech letech se Bílí Tygři vrátili na fotbalový pažit v Pěnčíně. Tentokrát se do malebné vesnice nedaleko Turnova vydali, aby místnímu Sokolu pomohli oslavit stoleté výročí od založení klubu. A mělo to grády!

Velká slavnostní sobota v Pěnčíně odstartovala dvě hodiny po poledni. Na trávníku nejprve poměřili síly turnovští fotbaloví a hokejoví žáci, kteří pěnčínskému publiku obstarali velice milý předkrm před hlavním chodem v podobě utkání domácích s Bílými Tygry.

A pak to přišlo! Zraky diváků se upřely na pěnčínské hrdiny a jejich netradičního soupeře - hokejisty Bílých Tygrů. Naposledy oba tábory hrály po základní hrací době smírně 2:2, penaltový rozstřel však tehdy zvládly lépe šelmy, a tak měl Sokol letošním finalistům hokejové extraligy co vracet.



Zápas se odehrál v dechberoucím tempu, krásu střídala nádhera. Hráči obou celků ukazovali svou technickou vyspělost a cit pro hru. Divácky atraktivní duel vyšperkovali hned deseti brankami, na výsledkové tabuli svítil po závěrečném hvizdu stav 5:5.

S remízou se však oslavující Sokol rozhodně nemohl smířit, a tak se, stejně jako před čtyřmi lety, šlo do penalt. V nich se pěnčínským fotbalistům podařilo dokonat odvetu. Domácí ochozy mohly propuknout v jásot.

Dramatickým rozstřelem ale velký pěnčínský den rozhodně nekončil. Po krátkém oddechu následovala velká tygří autogramiáda, při níž si fanoušci mohli přijít pro podpis či společnou fotografii. Ve večerních hodinách pak následoval další kulturní program.

Oslavy pěnčínského fotbalu se opravdu vydařily. Nezbývá nic jiného než popřát klubu TJ SOKOL Pěnčín hodně toho pověstného fotbalového štěstíčka i do další stovky!



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

TOP 3 zápasy sezóny: Rekordní derby i skalp lídra

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit