Bílí Tygři Liberec

Tygři vyráží na východ Čech. Před kamerami ČT Sport vyzvou Pardubice!

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Po páteční porážce s Třincem měli Liberečtí hokejisté delší čas na odpočinek, jelikož budou nedělní kolo dohrávat až v úterý. V cestě jim budou stát Pardubice, které za sebou mají rovněž dvě porážky v řadě. Kdo si připíše kýženou výhru?

Bílí Tygři Liberec versus HC Dynamo Pardubice

Nepovedený návrat

Do úterní dohrávky 25. kola půjdou oba týmy s takřka stejnou formou. Pardubice totiž prohrály poslední utkání před reprezentační přestávkou, když neudržely dvougólový náskok proti Hradci Králové. Návrat po pauze se Dynamu rovněž nepovedl, jelikož padl 1:4 na ledě Karlových Varů.

Také Severočeši chtěli po více jak týdenním odpočinku odčinit poslední porážku, kterou utržili v přestřelce s Olomoucí. Svěřenci Patrika Augusty ale na Třinec nestačili a byť se v závěru dvakrát dotáhli na rozdíl jediné trefy, nakonec s úřadujícím mistrem prohráli 2:4. Který z týmů se vrátí na vítěznou vlnu?

Jaroslav Vlach o utkání s Třincem

„Myslím si, že jsme neodehráli špatný zápas. Třinec byl ale bohužel lepší v zakončení a dal v prvních dvou třetinách dva góly. My jsme je sice také sem tam zatlačili, jenže nám to tam padlo pozdě.“


Další dramatická koncovka?

Liberečtí hokejisté se s Východočechy tuto sezónu už jednou potkali a bylo z toho drama jako řemen. Necelých sedm minut před koncem se totiž Tygři dostali do vedení 3:2, načež Pardubice skóre vyrovnaly. Už to vypadalo, že utkání dospěje do prodloužení, jenže v napínavém závěru nakonec Dynamo několik vteřin před koncem rozhodlo o svém vítězství. Dočkáme se opět tuhého boje až do posledních vteřin?

Za zmínku také stojí, že Tygři budou v úterý čelit i aktuálně nejlepšímu střelci extraligy, Robertu Říčkovi, jenž má na svém kontě již šestnáct branek. Podaří se svěřencům Patrika Augusty uspět na pardubickém ledě? To se dozvíme od úterních 17:20! Zápas odvysílá stanice ČT Sport!

Poslední vzájemný zápas

Bílí Tygři Liberec vs. HC Dynamo Pardubice 3:4
Branky a nahrávky: 30. Filippi (M. Rosandić, Ordoš), 44. M. Ivan (J. Vlach), 49. J. Vlach (Šmíd, Filippi) – 27. Říčka (Cienciala), 31. Camara (J. Mikuš), 55. Hecl (Camara), 60. R. Kousal.

FOTO: Marek Sekáč

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit