Bílí Tygři Liberec

Tygři vyzvou doma Pardubice! Dostanou se zpět na koně?

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Po moravskoslezském tripu se Bílí Tygři vrací do domácího teritoria, které se v pátek pokusí dobýt pardubické Dynamo. Liberečtí hokejisté budou chtít za každou cenu ukončit šňůru proher, Východočeši by zase rádi navázali na výhru nad Karlovými Vary. Jistě napínavé střetnutí začne v pátek od 18:00!

Bílí Tygři Liberec versus HC Dynamo Pardubice


Opačná forma

Pardubice po dvou porážkách v řadě zabraly a z posledních čtyř utkání prohrály pouze derby na ledě Hradce Králové. Výhry nad Litvínovem, Českými Budějovicemi a Karlovými Vary je však vyšvihly na čtvrté místo tabulky.

Oproti tomu Tygři prohráli již čtyřikrát za sebou a po úspěšném startu sezóny se propadli na desátou příčku. Základní část je ovšem stále na začátku a žebříček je tak hodně nahuštěný, což dokládá například fakt, že na pátý Mountfield ztrácí šelmy pouze tři body. Využijí Liberečtí domácího prostředí a přeruší proti Dynamu sérii porážek?

Jan Ordoš o aktuálním rozpoložení

„Většina hráčů si k tomu něco řekla, teď jde jen o to přenést to na led. Nikdo není víc než tým. Jako tým prohráváme a jako tým se z toho můžeme dostat.“


Návrat Adama Musila

Utkání bude mít jistě speciální náboj pro útočníka Adama Musila, jenž pod Ještědem působil předchozí dvě sezóny. Proti Liberci už sice nastoupil během přípravy, jenže tehdy se hrálo na východě Čech. Až nyní se šikovný forvard poprvé představí v Home Credit Areně v dresu soupeře. Za zmínku stojí, že z tygří smečky má naopak pardubickou minulost obránce Michal Ivan.

Vrátí se svěřenci Patrika Augusty po čtyřech zaváháních zpět na vítěznou vlnu? Odpověď na tuto otázku dostaneme již v pátek, kdy padne úvodní buly v tradičních 18:00. Přijďte Tygry v důležitém zápase podpořit!

Adam Musil v dresu Pardubic, FOTO: Ladislav Adámek

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit