Bílí Tygři Liberec

Tygři znají své soupeře pro přípravné zápasy. Na koho narazí?

Date of publication Author Redakce

Liberec - Příprava na ledě pomalu klepe na dveře. Už 16. července čeká naše hráče první trénink na ploše Home Credit Areny. Spolu s přesunem na led jdou ruku v ruce také přípravné zápasy, kterých Tygři letos sehrají hned devět. S kým a kdy se utkají?

Vůbec poprvé vyjedou Tygři do utkání ve čtvrtek 26. července, kdy se představí v Pardubicích. Doma pak o týden později, tedy 2. srpna, přivítají Metallurg Novokuzněck, který až donedávna působil v Kontinentální hokejové lize a od sezony 2017/18 hraje nižší VHL. Do zápasu s Novokuzněckem naskočí kombinovaná sestava Bílých Tygrů a Benátek nad Jizerou.

V následujícím týdnu čeká naše hráče hned dvojice soubojů s Mladou Boleslaví. Nejprve se v úterý 7. srpna představí na ledě středočeského soupeře, následně pak stejný tým přivítají ve čtvrtek 9. srpna také v domácím prostředí. Následně si budou na další přípravné duely Tygři i fanoušci muset počkat.

V úterý 21. srpna vyzve A-tým v Chomutově místní Piráty, než se v závěru srpna přesune do švýcarského Yverdonu. Zde se během soustředění zúčastní prestižního turnaje Coupe des Bains, kde změří síly s trojicí soupeřů z elitní švýcarské soutěže - Ženevou, Fribourgem a Lausanne. Více informací o tomto turnaji přineseme již brzy na našem webu.

Po návratu do Čech již bude příprava na novou sezonu vrcholit. Ve čtvrtek 6. září čeká Bílé Tygry generálka na extraligu, v níž v Home Credit Areně přivítají Chomutov. Po závěrečném přípravném utkání už může následovat pouze jediné - v pátek 14. září vstoupí náš tým do nového ročníku extraligy na ledě Plzně.

Nenechte si přípravné duely na sezonu 2018/19 ujít!

Vítězné gesto Romana Willa

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Pomozme Tygrům! Vytvořme na čtvrtfinále bílé peklo!

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Soutěžte na úterním utkání o vstupenky na Benátskou

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Kšiltovka PO 2024

250 Kč
Koupit