Bílí Tygři Liberec

Tygři znají své soupeře pro přípravné zápasy. Na koho narazí?

Date of publication Author Redakce

Liberec - Příprava na ledě pomalu klepe na dveře. Už 16. července čeká naše hráče první trénink na ploše Home Credit Areny. Spolu s přesunem na led jdou ruku v ruce také přípravné zápasy, kterých Tygři letos sehrají hned devět. S kým a kdy se utkají?

Vůbec poprvé vyjedou Tygři do utkání ve čtvrtek 26. července, kdy se představí v Pardubicích. Doma pak o týden později, tedy 2. srpna, přivítají Metallurg Novokuzněck, který až donedávna působil v Kontinentální hokejové lize a od sezony 2017/18 hraje nižší VHL. Do zápasu s Novokuzněckem naskočí kombinovaná sestava Bílých Tygrů a Benátek nad Jizerou.

V následujícím týdnu čeká naše hráče hned dvojice soubojů s Mladou Boleslaví. Nejprve se v úterý 7. srpna představí na ledě středočeského soupeře, následně pak stejný tým přivítají ve čtvrtek 9. srpna také v domácím prostředí. Následně si budou na další přípravné duely Tygři i fanoušci muset počkat.

V úterý 21. srpna vyzve A-tým v Chomutově místní Piráty, než se v závěru srpna přesune do švýcarského Yverdonu. Zde se během soustředění zúčastní prestižního turnaje Coupe des Bains, kde změří síly s trojicí soupeřů z elitní švýcarské soutěže - Ženevou, Fribourgem a Lausanne. Více informací o tomto turnaji přineseme již brzy na našem webu.

Po návratu do Čech již bude příprava na novou sezonu vrcholit. Ve čtvrtek 6. září čeká Bílé Tygry generálka na extraligu, v níž v Home Credit Areně přivítají Chomutov. Po závěrečném přípravném utkání už může následovat pouze jediné - v pátek 14. září vstoupí náš tým do nového ročníku extraligy na ledě Plzně.

Nenechte si přípravné duely na sezonu 2018/19 ujít!

Vítězné gesto Romana Willa

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit