Bílí Tygři Liberec

Tygry čeká domácí dvojboj. Zajistěte si svá místa včas!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři se po takřka třech týdnech opět představí na domácím ledě. V pátek hostí v 13. extraligovém kole Karlovy Vary, v neděli se pak na startu druhé čtvrtiny soutěže utkají s Mountfieldem HK. Nenechte si tyto zápasy ujít!

Bílí Tygři se zatím v této extraligové sezoně mohou spolehnout na bouřlivou diváckou kulisu, která jim již pomohla k čtyřem domácím výhrám. Nyní čekají naše hráče hned dva domácí zápasy v rychlém sledu. V pátek nastoupí od 18 hodin proti karlovarské Energii, o dva dny později pak v 16 hodin hostí královéhradecký Mountfield.

Nenechte si tyto zápasy ujít! Jde o hodně, Tygři se budou po několika porážkách v řadě snažit vrátit na vítěznou vlnu. O oba zápasy je po domácí zápasové pauze velký zájem, v obou případech je již v prodeji také 4. patro. Zajistěte si své místo včas!

Vstupenky můžete kupovat online v síti Ticketmaster, případně také na hlavní pokladně Home Credit Areny (tzv. na Rotundě). Otevírací doba Rotundy je v pondělí a od středy do pátku od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. V úterý je Rotunda otevřena pouze od 13 do 18 hodin, v den konání akce pak vždy dvě hodiny před akcí. V neděli tak bude před hokejem otevřena od 14 hodin.

Zajistit si zároveň můžete také vstupenky na všechny domácí zápasy základní části. Tuto letošní novinku si Bílí Tygři pro fanoušky připravili na základě opakovaných dotazů na možnost nákupu s dostatečným předstihem. V praxi to znamená, že si už nyní můžete zakoupit vstupenky například na lednové či únorové souboje.

V den konání utkání není z technických důvodů na hlavní pokladně Home Credit Areny (na Rotundě) možné nakupovat vstupenky na jiné zápasy, než právě na utkání hrané v ten den. Ostatní zápasy budou v daný den v prodeji pouze online.

Nenechte si páteční souboj s Karlovými Vary, nedělní duel s Mountfieldem HK a rovněž další nejbližší domácí zápasy Bílých Tygrů ujít!

Radost týmu, ale i publika z vítězného gólu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit