Bílí Tygři Liberec

Útočník Milan Bartovič odchází na hostování, minimálně do poloviny ledna bude oblékat dres Vítkovic

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Slovenský útočník Milan Bartovič míří na hostování. Do 15. ledna 2018 bude oblékat dres Vítkovic, vzhledem k opci pak může být toto hostování prodlouženo až do konce sezony 2017/18.

"Jedná se o odchod, který jsme avizovali v době příchodu Marka Kvapila. Milan Bartovič je zkušeným hráčem, nicméně naším cílem je dávat prostor mladíkům, s nimiž jsme zatím v průběhu této sezony spokojeni. Proto jsme se dohodli na Milanově hostování ve Vítkovicích.“


Vítkovický klub příchodem Milana Bartoviče reaguje na dlouhodobá zranění Radoslava Tybora a Rastislava Deje. Proto se ostravský celek domluvil na výpomoci v podobě hostování Milana Bartoviče do 15. ledna. Součástí hostování je opce, která případně umožňuje hostování protáhnout do konce ročníku 2017/18.

Zkušený slovenský útočník sbíral zkušenosti v NHL i KHL, v dresu národního týmu si zahrál na pěti světových šampionátech a na jedněch olympijských hrách. S Bílými Tygry, s nimiž v minulém ročníku zvedl nad hlavu Prezidentský pohár, má platnou smlouvu do konce sezony 2018/19.

Už v neděli se schyluje k velmi pikantnímu souboji. Ve vítkovickém dresu se totiž Bartovič představí právě proti Bílým Tygrům.

Střelcem branky je Milan Bartovič

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit