Bílí Tygři Liberec

V dalším důležitém zápase vyzvou Tygři doma karlovarskou Energii

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Bílým Tygrům vyšel v neděli zápas proti Litvínovu a zaslouženě zvítězili 3:0. Na povedený výkon budou chtít šelmy navázat již v úterý, kdy se znovu představí před svými fanoušky. Tentokrát jim budou soupeřem Karlovy Vary, na které svěřenci Patrika Augusty ztrácí pouhý bodík!

Bílí Tygři Liberec versus HC Energie Karlovy Vary

Nula a ztracené vedení

Bílí Tygři měli za sebou před utkáním s Litvínovem nepříjemnou sérii čtyř porážek, přičemž v tabulce se propadli až na třinácté místo. Proti Vervě ale svěřenci Patrika Augusty zabrali a po zodpovědném výkonu si připsali velmi cenné vítězství 3:0!

T.J. Melancon o výhře nad Litvínovem

„Byl to skvělý zápas. Podali jsme dobrý týmový výkon, udrželi jsme si systém, který jsme si před zápasem nastavili. Nakonec jsme to dotáhli do vítězného konce, což nás samozřejmě velmi těší.“


Díky této výhře se bodově dotáhli na několik mužstev, včetně Karlových Varů. Ty chtěly v neděli doma navázat na předchozí výhru nad Brnem, s Vítkovicemi ale ztratily dvougólové vedení a všechny body si domů odvezla Ridera. Proti Tygrům tak bude chtít Energie tuto porážku odčinit.

Návrat trojice

Poprvé od svého odchodu z Podještědí se v Home Credit Areně představí hned tři hráči, kteří v létě odešli právě na západ Čech. Jmenovitě se jedná o Tomáše Havlína, Tomáše Hanouska a Jiřího Průžka. Druhý jmenovaný se dokonce proti šelmám trefil v prvním vzájemném střetnutí, který ovšem těsně ovládli Liberečtí.

Z pohledu tabulky se bude jednat o velmi důležitý duel, neboť mezi oběma celky je pouze jednobodový rozdíl. Severočeši jsou sice nyní dvanáctí, na devátou Kometu ale ztrácí pouhé dva body. Naváží proti Energii na výhru proti Litvínovu? To se dozvíme již od úterních 18:00!

Tomáš Hanousek v dresu Energie, FOTO: Aleš Bedlík

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit