Bílí Tygři Liberec

V nové sezoně doma opět v bílých dresech

Date of publication Author Klub

Liberec - Jedním z největších otazníků jsou před každou extraligovou sezonou týmové dresy. Jejich podobu sice zatím zveřejnit nemůžeme, jedno je však již v tuto chvíli jisté - na domácím ledě se opět bude hrát v bílé variantě!

Variantu dresu, kterou tým v extralize obléká, upravuje tradičně herní řád. Ten pro nový ročník opět stanovil jako domácí sadu světlou. Bílí Tygři tak budou v Home Credit Areně hrát znovu v bílém. Na venkovních utkáních pak naši hokejisté obléknou rovněž tradiční tmavě modré trikoty, které stejně jako bílé ponesou vizuál nové sezony.

Světlé dresy na domácím ledě se v posledních letech staly takřka tradicí. Dlouho přitom bylo běžné, že se varianty pro domácí a venkovní zápasy střídaly. Například v sezoně 2012/13 hráli Bílí Tygři před vlastními fanoušky v tmavě modrých dresech. V dalších dvou letech dokonce tvořili Tygři výjimku a hráli doma v bílém, přestože zbytek extraligy oblékal doma tmavé varianty. V ročnících 2015/16 a 2016/17 se celá extraliga převlékla doma do světlých dresů.

Až v roce 2017/18 došlo opět ke změně řádu a všechny celky, tentokrát včetně Bílých Tygrů, v domácích zápasech nastupovali v tmavém. To ovšem trvalo pouze rok - vloni už hráli Tygři v Home Credit Areně opět v bílém. A pro nový ročník se na tom nic nezmění.

To zároveň znamená, že řadu soupeřů uvidíme pod Ještědem v jejich tradičních barvách. Sparta si v Liberci zahraje v rudém, Litvínov pak ve svých obvyklých černých dresech. Extraligoví "nováčci" z Kladna pak do Home Credit Areny zavítají v tmavě modrých dresech.

Bílí Tygři každopádně odehrají své domácí zápasy v bílém a spolu s fanoušky tak opět budou moci vytvořit pravé Bílé peklo!

Předzápasový ceremoniál

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit