Bílí Tygři Liberec

V pátek jim to musíme vrátit! burcuje Lukáš Krenželok

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Plzeň/Liberec - Na západě Čech se utkaly dva týmy s výbornou formou. Nakonec svou sérii vítězství prodloužila domácí Plzeň, která vyhrála těsně 3:2. Tygři bojovali srdnatě, tříbrankové manko ale nedohnali. „Je to škoda. Pořád to bylo hratelné, bohužel nám to ale nevyšlo," mrzelo Lukáše Krenželoka.

Už v úvodu zápasu bylo vidět, že na sebe narazily dva velmi kvalitní celky. Oba týmy si vytvářely šance, plzeňský Dominik Frodl a liberecký Dominik Hrachovina je ale pochytali. Nakonec však přece jen strážce svatyně Tygrů inkasoval, když se prosadil Lukáš Pulpán. „Do utkání jsme vstoupili dobře, čekali jsme, že na nás nastoupí, nakonec jsme však začátek chytli a hráli jsme my,” těšilo Lukáše Krenželoka.

V druhé třetině přidali Plzeňští další dvě branky a vypadalo to, že si dokráčí pro jasné vítězství. Tygři se ale nevzdali! Ještě před druhou sirénou se díky gólům Ladislava Šmída a Oldricha Kotvana dostali na dostřel jediné branky. „Dobře jsme se do zápasu vrátili, věřili jsme, že uděláme alespoň bod,” říkala liberecká devětadvacítka.

V třetí dvacetiminutovce si Liberečtí vypracovali několik šancí, jenže žádnou nevyužili a domácí si tak nakonec dokráčeli pro tři body. „Je to škoda. Pořád to byl hratelný zápas, bohužel to nevyšlo. Dali o ten jeden gól víc. Musíme jim to vrátit doma!” burcuje Krenželok.

Hlavní příčinu liberecké prohry můžeme najít v skvělých přesilovkách Plzně. Domácí v početní výhodě dali dvě branky z celkových tří a potvrdili tak svou vysokou kvalitu v tomto herním aspektu. „Věděli jsme, že mají jednu z nejlepších přesilovek v lize, bohužel jsme však udělali několik hloupostí a nechali se vyloučit,” mrzelo zkušeného útočníka.

Tygři ale nemusí dlouho smutnit, už v pátek je totiž čeká domácí odveta proti stejnému soupeři. „Jdeme dál, zapomeneme na to, jako vždy půjdeme zápas od zápasu. Nebudeme řešit, co bylo. Ukážeme si chyby, které jsme udělali, a znovu se na ně pečlivě připravíme,” uzavírá Lukáš Krenželok.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit