Bílí Tygři Liberec

V pátek máte díky společnosti AUTOTREND další šanci vyhrát lístky na MS v ledním hokeji!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Chcete na vlastní oči zažít atmosféru hokejového mistrovství světa? Díky společnosti Autotrend se vám to může splnit! I na pátečním utkání budete moci soutěžit o dva lístky na zápas české hokejové reprezentace na světovém šampionátu!

Společnost Autotrend je dlouholetým partnerem Bílých Tygrů a spolu se společností ŠKODA AUTO si pro tygří fanoušky přichystala další ročník oblíbené soutěže o zájezd na mistrovství světa v ledním hokeji, které se uskuteční v Bratislavě a Košicích.

Co je nutné pro výhru udělat? Stačí na domácích utkáních 11. ledna, 18. ledna, 30. ledna či 15. února ve stánku společnosti Autotrend vedle infopultu vyplnit soutěžní formulář, v němž budete tipovat průměrnou návštěvnost na zápasech Bílých Tygrů po skončení základní části extraligy.

Ten, kdo se postará o nejpřesnější tip, získá dvě vstupenky na úvodní zápas české hokejové reprezentace na mistrovství světa v ledním hokeji 2019. Více informací získáte přímo ve stánku společnosti Autotrend nebo na webových stránkách soutěže. Kompletní znění pravidel pak najdete ZDE.

Najděte si už na sobotním utkání s Mladou Boleslaví cestu do stánku společnosti Autotrend a zúčastněte se tipovací soutěže! Kdo ví, třeba díky svému tipu budete kromě Bílých Tygrů hnát v květnu za vítězstvím také českou hokejovou reprezentaci!

žádný šmíd

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit