Bílí Tygři Liberec

V pátek odstartuje předprodej vstupenek na zápas s Karlovými Vary

Date of publication Author Klub

Liberec - Ve čtvrtek 20. srpna odehrají Bílí Tygři závěrečný zápas základní skupiny Generali Česká Cupu. Už od pátku 14. srpna si budou majitelé permanentních vstupenek moci přednostně zajistit vstupenky. Vyzvednout si je tak budou moct třeba v pátek před zápasem s Litvínovem.

Výdej vstupenek bude vzhledem k vládním nařízením reflektovat přísná hygienická nařízení a do prodeje tak půjde pouze přibližně 1400 vstupenek. Zakázán je prodej vstupenek na stání, k dispozici tak budou pouze vstupenky k sezení.

Systém prodeje

Vzhledem k omezené kapacitě tribun i nutné kontrole počtu prodaných vstupenek (viz aktuálně platná nařízení vlády) připravili Bílí Tygři na začátek prodeje nejprve vymezený čas na přednostní právo výměny pro majitele permanentních a klubových permanentek zakoupených na sezónu 2020/2021.

Vstupné pro permanentkáře a držitele klubových karet bude ZDARMA. Ale i v jejich případě platí, že je nutné si zajistit nulovou vstupenku na konkrétní utkání, jinak nebude možné zajistit jejich vpuštění do Home Credit Areny. Předkup pro permanentkáře se uskuteční ve dnech od pátku 14. 8. do pondělí 17. 8., a to na Rotundě či online v síti Ticketportal. K nákupu vstupenky bude nutné uvést číslo permanentky a ověřovací kód, které jsou uvedeny na zadní strany vaší permanentky na sezonu 2020/21.

Vzhledem k hygienickým nařízením bohužel není možné permanentkářům ani majitelům klubových karet garantovat jejich sedadlo.

V úterý 18. 8. pak bude zahájen volný prodej zbývajících vstupenek. Cena vstupného pro volný prodej je 100 Kč, za dětskou vstupenku platí cena 50 Kč. Za 50 Kč bude v prodeji také zlevněná vstupenka pro držitele karty ZTP+P. Žádné jiné slevy nebudou poskytovány.

ceník gčc

Bezpečnost především

Vzhledem k aktuálně platným přísným bezpečnostně-hygienickým opatřením bude možno využít jen omezenou část kapacity hlediště Home Credit Areny. Místa je možno obsazovat pouze podle klíče „ob řadu a ob sedadlo“, v jednotlivých sektorech pak nesmí být více než 500 diváků.

I proto se aktuální kapacita hlediště snížila na cca 1400 míst. Arena bude rozdělena do pěti sektorů, které budou mít přiřazen příslušný vchod. Nebude možné přecházet ze sektoru do sektoru, fanoušci pak budou muset sedět pouze na místě, na nějž budou mít vstupenku. Je zakázáno sedět vedle sebe, a to i v případě, že jde o rodinné příslušníky či členy jedné domácnosti.

Rovněž prosíme všechny fanoušky o ohleduplnost a vyzýváme je k nasazení roušek, které jsou na vnitřních hromadných akcích s více než 100 osobami povinné. Osoby bez nasazené roušky nebudou do Home Credit Areny vpuštěny.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit