Bílí Tygři Liberec

V pondělí 21. října zavřena kamenná prodejna tygřího fanshopu

Date of publication Author Klub

Liberec - Tygří fanshop nabízí všem fanouškům široký sortiment zboží pro dospělé i pro děti. Vybrat si můžete například v kamenné prodejně v budově Home Credit Areny. Pozor, v pondělí 21. října bude tato prodejna z provozních důvodů zavřena.

Sezona 2019/20 je v plném proudu, je tak ideální čas k tomu, abyste se na ni také stylově vybavili. Využít k tomu můžete náš tygří e-shop nebo fanshop v areálu Home Credit Areny. Výjimkou budou pondělí 21. října, kdy bude kamenná provozovna fanshopu po celý den z provozních důvodů zavřena.

Toto se takřka nedotkne provozu tygřího e-shopu. Zboží půjde i nadále objednat online, k distribuci pak dojde od úterý 22. října, kdy již bude kamenný fanshop v plném provozu.

Kromě tohoto případu je tygří fanshop otevřen v tradiční otevírací době. Kamennou prodejnu můžete navštívit od pondělí do pátku od 9 do 12 hodin a od 13 do 18 hodin, případně v době konání akcí v Home Credit Areně. Vybraný sortiment tygřích fanpředmětů pak můžete zakoupit také na všech akcích, kterých se Bílí Tygři účastní.

Kompletní sortiment našeho fanshopu si můžete prohlédnout v e-shopu ZDE. Vyberte si z široké palety tygřích fanpředmětů a ukažte, že jste jedním z Bílých Tygrů!

Aktuálně naleznete ve fanshopu i v e-shopu například kolekci pro Champions Hockey League nebo pro nový ročník extraligy ledního hokeje včetně dresů pro obě zmíněné soutěže v dětských i dospělých velikostech. U nás si vybere naprosto každý!

fanshop CHL

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Tygři v repre: Hrenák vychytal čisté konto, Faško-Rudáš vstřelil tři góly

Registrace na příměstský tábor Hravé prázdniny jsou spuštěny, nepropásni svůj termín

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit