Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Bílí Tygři ovládli Ještěd!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Majitelé klubových permanentek se mohou v průběhu každé sezony těšit na řadu výhod. V závěru ledna dostali příležitost užít si spolu s Bílými Tygry pořádnou lyžovačku!

Páteční dopoledne 26. ledna jako by přímo lákalo k tomu vyrazit na Ještěd. Přestože svítilo slunce, teplota se pohybovala těsně pod bodem mrazu a sjezdovky nad Libercem stále halil dostatek skvěle připraveného sněhu.

Po celé zmíněné dopoledne patřila sjezdovka na Ještědu pouze tygřím fanouškům, kteří si pro tento ročník zakoupili permanentní vstupenky do ČS klubu. Kdo se sjížděním na lyžích či snowboardu unavil, mohl vyrazit do připraveného zázemí, kde mohl potěšit své chuťové buňky dostatkem jídla i pití.

Mezi lyžaři nemohl chybět ani maskot Tygr, který ukázal, že se kromě bruslí umí pohybovat bez sebemenších potíží také na lyžích. Nejednomu z přihlížejících vykouzlil úsměv na tváři a neváhal se společně s tygřími příznivci vyfotit.

Koneckonců, podívejte se sami na následující videoreportáž. Pořiďte si také vy svou klubovou permanentku, která svým držitelům přináší řadu výhod v Home Credit Areně i mimo ni!

Partnerem této akce byl Ski areál Ještěd, kterému tímto děkujeme za spolupráci.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit