Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Prezidentský pohár se vrátil domů!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Páteční utkání s Mladou Boleslaví nabídlo spoustu parádních hokejových okamžiků, nejvýraznějším momentem však bylo převzetí Prezidentského poháru pro vítěze základní části. Trofej se po roce opět vrátila na stejné místo!

Slavnostní byl už začátek utkání. Před úvodním buly převzal prezident klubu Petr Syrovátko z rukou ředitele extraligy Josefa Řezníčka Pohár prezidenta Českého svazu ledního hokeje a ním také šek na 1 000 000 Kč, které poslouží na podporu tygří mládeže.

Stejně slavnostně zvládli Tygři také utkání s Mladou Boleslaví. Vyprodané publikum si užilo spoustu skvělých hokejových situací a nakonec hned čtyřikrát aplaudovalo gólu našeho týmu. Triumf v základní části tak tým kolem kapitána Branka Radivojeviče oslavil vítězstvím 4:1 nad jedním z největších rivalů.

To hlavní však přišlo až po samotném utkání. Navzdory tradičním pověrám pozvedli hráči jeden po druhém Prezidentský pohár nad hlavu a vychutnali si bouřlivé ovace. "Takové momenty bychom si měli hlavně užít a nepoddávat se nějaké pověrčivosti," vysvětloval Ján Lašák, proč se Tygři už podruhé v řadě rozhodli trofeje dotknout.

Stejně tomu bylo už minulý rok. "Tehdy jsme si to odhlasovali, tentokrát už jsme se o tom vlastně ani nebavili," přiznává Lašák. Tehdy byla následná cesta vyřazovacími boji úspěšná a Tygři si dokráčeli pro titul. Jak si povedou tentokrát? Už 15. března to vypukne! Buďte u toho a přijďte naše hráče do Home Credit Areny podpořit!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit