Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Sranda musí být! Takhle se bavila v průběhu sezony tygří kabina

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Jedním ze základních stavebních kamenů letošního úspěchu v základní části byla bezesporu skvěle fungující kabina. Naši hráči táhnou za jeden provaz nejen na ledě, ale také mimo něj, jak dokazují následující záběry, které vám dovolí nakouknout do zákulisí.

V celém mančaftu panovala během základní části vynikající atmosféra. Právě dobrá parta je základ úspěšného týmu, a v kabině Bílých Tygrů takovou partu rozhodně najdete. Hráči si dokáží udělat srandu jeden z druhého, což mnohokrát ukázali například při tradičním natáčení pozápasových videorozhovorů.

Na vlastní kůži si to vyzkoušel například Jiří Říha, který si v zápase s Karlovými Vary 6. prosince připsal svou premiérovou extraligovou trefu. Zkušenější spoluhráči mu následný pozápasový rozhovor pořádně zkomplikovali a pro mladého střelce tak nebylo snadné se na odpovědi koncentrovat. Jak však můžete vidět, zvládl to s bravurou.

Vtípkům se ale nevyhnou ani ostřílení mazáci. Přesvědčil se o tom například velezkušený Jan Plodek, který si v letošním ročníku po delší pauze opět navlékl dres A-týmu. Soustředit se ve velmi dobře známé kabině nemohl ani bývalý kapitán Petr Nedvěd.

Radim Šimek zase skončil v průběhu rozhovoru zasypán ručníky, o což se postarala dvojice šprýmařů Branko Radivojevič a Jaroslav Vlach. Na ledě však celá smečka Tygrů šlapala jako jeden muž a i díky této skvělé atmosféře v kabině lámala extraligové rekordy.

Nezbývá než věřit, že nám také play-off přinese řadu dalších momentů plných úsměvů a radosti, a že si také na jeho konci budou moci Ján Lašák, Branko Radivojevič, Jaroslav Vlach, Martin Bakoš a Jan Výtisk spokojeně zazpívat. Jedno je jisté, "reportér" Michal Bulíř bude se svou vlastnoručně vyrobenou kamerou jistě u toho!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit