Bílí Tygři Liberec

VTM: Z Plzně s jednou výhrou! Devítka uspěla, osmáci po boji padli

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - O víkendu byl na programu další díl turnajů VTM. Liberecký kraj vyjel na půdu Plzeňského, kde nepředvedl vůbec špatné výkony. Osmá třída na soupeře nestačila zejména vinou horší produktivity, zatímco devítka po úspěšně provedeném obratu slavila vítězství!

8. třída: Plzeňský kraj - Liberecký kraj 4:2 (1:1, 2:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 9. Živný, 32. Grosskope (Komanec, Hofrajtr), 34. Živný (Popp, Hofrajtr), 53. Skala - 8. Shpilka, 59. Maxin.

Sestava Libereckého kraje: Macourek (30. Tomeš) - Ficenec, Ehrenberger, Vápeník, Ciolek, Průšek, Macháček - Hájek, Jakub Jína, Zenker, Kučera, Jan Jína, Plosová, Maxin, Shpilka.

Hodnocení trenéra Vojtěcha Fialy: "Můžeme jet domů se vztyčenou hlavou. Už jen, když porovnám, že v podzimním zápase proti Plzeňskému kraji jsme dostali pěkně přes prsty a soupeř nás přehrál rozdílem třídy. Dneska to byla bitva nahoru - dolů, plná šancí na obou stranách. Samozřejmě si můžeme vyčítat, že jsme v našich stoprocentních příležitostech nevstřelili branky, to se dnes protivníkovi dařilo lépe."

9. třída: Plzeňský kraj - Liberecký kraj 3:4 (2:1, 1:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 19. Hořejší (Reiser, Šmíd), 20. Benák, 40. Reiser (Štulc, Černý) - 11. Hois, 39. Hrabčák (Fiala), 44. Nebuželský, 53. Fiala.

Sestava Libereckého kraje: Leško (Petříček) - Ehrenberger, Várady, Pavlišta, Jakubec, Nebuželský - Hois, Hrabčák, Fiala, Vološín, Jansa, Langer, Janata.

Hodnocení trenéra Vojtěcha Fialy: "Bylo to pro nás těžké utkání v o poznání vyšším tempu, než deváťáci odehráli předchozí den v Kolíně. Těší nás, že jsme ani v početně oslabené sestavě nenechali soupeři metr ledu zadarmo. Kvalitně jsme forčekovali a ofenzivní podpora našich obránců nás zdobila po celý zápas. Skvěle tým podržel gólman Leško."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Tygři v repre: Hrenák vychytal čisté konto, Faško-Rudáš vstřelil tři góly

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit