Bílí Tygři Liberec

Ve fanshopu běží výprodej dresů! Zajistěte si ten svůj za nejlepší cenu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Hokejová sezona je již díky Generali Česká Cupu opět v plném proudu. Ke každému správnému fanouškovi patří dres, a kdy jindy si ho pořídit, než nyní, kdy je k dostání za nejvýhodnější cenu?

V našem fanshopu nyní naleznete ve výprodeji veškeré dresy z uplynulé sezony. Za skvělou cenu tedy můžete získat například originál či repliku trikotu ze sezony 2019/20, který budou hráči oblékat také v průběhu celého Generali Česká Cupu.

Získat ale můžete i unikátnější kousek, a to dres pro Champions Hockey League, v němž v minulé sezoně svedli boje o postup ze základní skupiny. A k dispozici je rovněž "fotbalová" verze tohoto dresu s krátkým rukávem, kterou v současných horkých teplotách jistě oceníte.

K dostání jsou ve výprodeji vedle klasických dresů také minidresy s loňským vizuálem. Rozhodně tedy neváhejte a zamiřte do tygřího fanshopu či e-shopu, kde se můžete vybavit na právě začínající sezonu. Za lepší cenu už tygří dres rozhodně neseženete!

Přejít na e-shop!

Nezapomeňte navíc, že v tygřím e-shopu můžete k nákupu nad 1 000 Kč využít dopravu až k vám domů kurýrní službou DPD zcela zdarma.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit