Bílí Tygři Liberec

Veletrh EDUCA ONLINE k dispozici do konce ledna!

Date of publication Author Klub

Liberec - Blíží se termín podávání přihlášek na střední školy. Toto nesnadné období je letos ještě umocněno koronavirovou pandemií, která znemožňuje konat organizované akce včetně dní otevřených dveří. Pokud si stále nevíte rady, nezoufejte, pomůže vám EDUCA ONLINE!

EDUCA ONLINE nahradila během koronavirové pandemie tradiční oblíbený veletrh práce a vzdělávání EDUCA, který se každoročně koná v prostorách Home Credit Areny. Vzhledem k vládním opatřením nebylo možné fyzicky veletrh uskutečnit, jeho pořadatelé tak přišli se zcela novým online konceptem.

Z původního třídenního veletrhu se stalo dlouhodobé a aktualizované rozhraní, pomocí kterého si mohou mladí studenti zjistit veškeré potřebné informace o své budoucí škole z pohodlí svého domova.

Online až do konce ledna!

Zájemci o vzdělávání se ještě do konce ledna budou moci detailně seznámit s medailonky jednotlivých škol, které díky virtuální prezentaci budou moci ukázat ještě něco navíc ze svého chodu a zákulisí, než dovoluje běžný veletrh – v online prezentaci se každý dozví veškeré potřebné informace a může škole nahlédnout pod pokličku i formou videa. Během celé doby trvání veletrhu budou vznikat i doplňující reportáže a podcasty přímo z oblasti škol, jako jsou například rozhovory s řediteli i vyučujícími a dokonce i studenty.

Díky online podobě si tak i nyní můžete projít detailní vizitky jednotlivých vystavujících škol či společností. Budoucím studentům neuniknou žádná důležitá data, jako například termíny přijímacích zkoušek, a informace o podmínkách přijetí.

Krom toho samozřejmě návštěvníci webu EDUCA ONLINE mohou zpětně zhlédnout kompletní vysílání říjnového STUDIA EDUCA a EDUCA UP se zajímavými hosty nebo si pročíst online EDUCAZÍN.

To vše a mnohem více naleznete na webu www.educaliberec.cz.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit