Bílí Tygři Liberec

Vicemistři se rozloučí s fanoušky aneb „OFF“ Párty 2019

Date of publication Author Klub

Liberec - Extraligová sezóna 2018/2019 je od včerejšího večera pro Bílé Tygry minulostí a ohlížet se za ní budou určitě s hrdostí. Svěřenci Filipa Pešána ukořistili popáté v historii klubu Prezidentský pohár pro vítěze základní části extraligy a po roční pauze znovu dokráčeli až do finále. Nakonec si Bílí Tygři pověsili na krk stříbrné medaile. Všichni fanoušci jsou srdečně zváni na neformální rozloučení s úspěšnou sezónou, které se uskuteční v úterý 30. dubna od 16:30 v Home Credit Areně.

Kompletní tým, den otevřených dveří a bruslení na areně!

Největším lákadlem bude s jistotou setkání s hráči, které se po oficiálním úvodu ponese v neformálním duchu. Zázemí A týmu v Home Credit Areně bude fanouškům volně přístupné. To se týká především samotné kabiny hráčů a přilehlých prostor. K dispozici bude také ledová plocha v aréně, kde budou pro malé i velké připraveny dovednostní soutěže i prostor k volnému bruslení. Home Credit Arena bude fanouškům přístupná vstupem P.

Setkání se zúčastní kompletní kádr Bílých Tygrů včetně trenérů, kteří se buďto ujmou role průvodců v šatnách či se přímo zúčastní aktivit na ledové ploše. Fanoušci si také budou moci vyzkoušet, jak těžké je překonat hokejového brankáře v samostatných nájezdech. V útrobách tygřího zázemí budou mít možnost nahlédnout pod pokličku každodenní činnosti špičkových hokejistů s komentářem přítomných hráčů a trenérů. Bude tu také ideální možnost pro krátká setkání, získání podpisů nebo pro společné fotografie.

Na ploše Home Credit Areny budou ale připravena i další lákadla. Ve foto koutku se fanoušci mohou vyfotit s oporami Bílých Tygrů a vytištěné fotografie nechat ihned také podepsat a odnést jako památku. K dispozici budou herní konzole a samozřejmostí je pak přítomnost prodejního stánku s tygřími fan předměty. Chybět nebude ani nabídka občerstvení.

Každé dítě do 140 cm výšky při vstupu do Areny obdrží voucher na nealko, popcorn a párek v rohlíku zdarma.

Konec naší „OFF“ Párty je naplánován přibližně na 19:00, ale tím program ve Sport Parku Liberec nekončí. V úterý se tu totiž konají také tradiční Čáry u Areny. Všichni majitelé permanentních a klubových karet mají na tuto akci vstup zdarma!

Bílí Tygři po úterní akci oficiálně zakončí úspěšnou sezonu 2018/19 a následně se rozjedou na zaslouženou dovolenou.

„OFF“ Párty

  • 16:30 – otevření Home Credit Areny (vstup vchodem P)
  • 17:00 – oficiální zahájení a nástup hráčů na podium
  • 17:30 – zpřístupnění zázemí A týmu a ledové plochy, dovednostní soutěže, nájezdy na brankáře

Čáry u Areny

  • 19:30 Lampionový průvod – start průvodu vedle vatry
  • 20:00 Zapálení vatry a čarodějnice
  • 20:30 Vystoupení kapely The Scoffers
  • 21:30 Ohňostroj

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

TOP 3 zápasy sezóny: Rekordní derby i skalp lídra

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit