Bílí Tygři Liberec

Víkendová výzva! Natočte video z cíle a získejte 2 500 Kč do fanshopu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Zatímco v běžných speciálních výzvách šlo během Tygří Letní Challenge o to doběhnout do cíle, nyní pro vás máme během víkendu trochu jiný model. Natočte nám video z cíle a bojujte o skvělé odměny ve spolupráci s partnerem Veri.to!

Kvaky vyzval fanoušky na Tygří Letní Challenge

🤩 S www.veri.to jsme si pro vás připravili výzvu na tenhle víkend. ⛰ Pokořte Tygří Letní Challenge, po načtení QR kódu nám nahrajte i cílové video a budete zařazeni do soutěže o poukazy do fanshopu v celkové hodnotě 5️⃣ tisíc Kč! V pondělí fanoušci na Instagramu vyberou vítězná videa. Více ▶️ https://bit.ly/verito_challenge. #BTL veri.to Chcete se oháknout do tygřího? Pak je ta pravá chvíle! 🛍

Zveřejnil(a) Bílí Tygři Liberec dne Pátek 23. července 2021

Společnost Veri.to zajišťuje kompletní systém QR kódů, který všem účastníkům letošní Tygří Letní Challenge měří čas. A jako náš partner si pro tygří fanoušky přichystala také speciální výzvu. Také tentokrát sice budete muset ve stanoveném termínu doběhnout do cíle, budeme po vás chtít ale také něco navíc.

Natočte video z cíle!

Po doběhu do cíle Tygří Letní Challenge si můžete zvolit natočit video z finiše a motivovat tak ostatní fanoušky k účasti. A právě to bude také vaším úkolem. Natočte nám své video z cíle a můžete bojovat o skvělé ceny!

Všechna cílová videa, která nám zašlete pomocí cílového QR kódu od 24. do 25. července, budou následně zveřejněna na klubovém Instagramu. A právě vy, fanoušci, budete svým hlasováním moci vybrat tři nejlepší.

Jejich autoři se mohou těšit na tygří odměny. Autor nejlepšího videa získá voucher v hodnotě 2 500 Kč do fanshopu, druhé místo zajistí majiteli voucher ve výši 1 500 Kč a třetí pak 1 000 Kč. A to už je rozhodně velmi zajímavá odměna!

Kdo se stane autorem vítězného videa? Připojte se k Tygří Letní Challenge a změřte své síly s hráči A-týmu i ostatními fanoušky!

VÍCE O TYGŘÍ LETNÍ CHALLENGE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit