Bílí Tygři Liberec

Vítězem velké prázdninové soutěže je Daniel Mlčoch!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Fanoušci dostali během letošních prázdnin možnost zapojit se do kampaně Hokej jedna báseň v rámci velké prázdninové soutěže. Po měsící a půl veršování, vybírání a hlasování konečně známe absolutního vítěze. Stal se jím Daniel Mlčoch se svou básní: Když máš v týmu Jelena, fanoušci chtěj Melena.

Až do středy 31. července měli fanoušci šanci posílat nám své vlastní básně. Z více než stovky krátkých říkanek byla vybrána desítka nejzajímavějších. Následně fanoušci na facebookových stránkách vybírali pětici nejlepších, jež budou zdobit billboardy po celém městě! Je možná překvapivé, že mezi pěti vítězi najdeme pouze jedinou ženu. Fanoušci tak především ocenili básnickou kreaitvitu mužů.

Báseň s vůbec nejvíce hlasy od Daniela Mlčocha měla náskok úctyhodných 215 lajků. Vítěz se tak může těšit na speciální cenu, kterou je neopakovatelný zážitek v podobě výjezdu s Bílými Tygry na prestižní Champions Hockey League do Belfastu a Luley. Klub přitom bude hradit letenky, transfery z letiště a na letiště v zahraničních destinacích, předem určené ubytování na hotelu se snídání a vstupenky na obě utkání. To vše pro dvě osoby! Výherci gratulujeme a věříme, že si zážitkový trip náležitě užije.

Básně, které se objeví na billboardech

Autor - Daniel Mlčoch

Autor - Jakub Šiška

Autor - Ondřej Chuchuta

Autor - Tomáš Szabo

Autor - Katarína Labovská

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit