Bílí Tygři Liberec

Volný prodej na čtvrtfinále odstartoval! U Rotundy se sešly desítky fanoušků

Date of publication Author Jan Čermák

V pondělí 11. března vypukl volný prodej vstupenek na 1. a 2. čtvrtfinále letošního play-off. Hned v ranních hodinách dorazilo přímo k Rotundě Home Credit Areny několik desítek nadšených fanoušků, kteří se nemohou dočkat závěrečných bojů sezony. "Stojím tady už přes hodinu, pak hned běžím do školy," prozradil první z nich.

Volný prodej vstupenek byl spuštěn ve chvíli, kdy už jsou známé termíny čtvrtfinálových zápasů. Bílí Tygři vstoupí do play-off jako první tým po základní části ve středu 20. března. Druhé domácí utkání Tygři sehrají o den později.

Permanentkáři v hojném počtu využili předkupního práva, které skončilo v pátek 8. března. Teď se dostalo také na fanoušky, kteří sezonní kartu nevlastní. "Měli jsme obavy, že nám permicáři vstupenky vyberou a už na nás nic nezbude," shodli se příznivci stojící ve frontě.

V chladném počasí nebylo čekání nic příjemného. Jeden z fanoušků přiznal, že letos stojí ve frontě na play-off vstupenky vůbec poprvé. "Fandím už nějakých deset let, loni jsem měl lístky od známého, ale tentokrát ta možnost bohužel nebyla. Musel jsem tak do terénu vyrazit sám."

Přestože do startu play-off zbývá více než týden, příznivci Bílých Tygrů jsou už teď ve velkém očekávání. Po vítězství v základní části navíc týmu věří o to víc. "Já doufám, že máme dobrý tým na to, abychom zvítězili. Věřím tomu, že to zvládneme," prohlásil jeden z nedočkavců.

Volný prodej sice teprve začal, ale vstupenky rychle mizí a i nadále se dá očekávat obrovský zájem o místa na čtvrtfinále. S nákupem tedy příliš neotálejte, využít můžete samozřejmě také online prodej prostřednictvím Ticketmaster.

Systém prodeje vstupenek PO 2019

Online prodej

Nejpohodlnější variantou, jak si zajistit svá místa na čtvrtfinále, zůstává online prodej, který můžete uskutečnit odkudkoli. Vstupenky bude možné zakoupit od pondělních 9:00 až do vyprodání v síti Ticketmaster.

tlačítko.

Ceny a slevy

Na čtvrtfinále se ceny vstupenek pohybují od 200 Kč ve 4 N.P. do 350 Kč v 1. kategorii. I do v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost, a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

ceník čtvrtfinále 2019

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit