Bílí Tygři Liberec

Vstupenky na Bílé Tygry od nové sezony v prodeji v síti Ticketportal

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři získali před sezonou 2020/21 nového ticketingového partnera. Permanentky a jednorázové vstupenky na utkání našeho klubu budou nově v prodeji výhradně v síti Ticketportal.

Spolu s oznamováním sportovních novinek před novou sezonou si Bílí Tygři připravili také jednu výraznou marketingovou. Od ročníku 2020/21 budou permanentky a jednorázové vstupenky na všechny kulturní a sportovní akce pořádané v Home Credit Areně, tedy i na zápasy Bílých Tygrů, v prodeji v síti Ticketportal. Tento krok přinese fanouškům celou řadu výhod.

ticketportal

Široká prodejní síť a řada novinek

První z nich je výrazně rozšířená prodejní síť, v níž si budou moci vstupenky zajistit. Jednorázové vstupné na utkání bude možné zakoupit v libovolném z více než 750 prodejních míst v celé České republice. Hned 12 prodejních míst naleznou fanoušci přímo v Liberci, další jsou k dispozici v Jablonci, Turnově i v dalších obcích v okolí. Do prodejní sítě patří mimo jiné kompletní síť poboček sázkových kanceláří Tipsport. Online bude možné vstupenky zakoupit na stránkách www.ticketportal.cz.

Výrazné zkvalitnění služeb však nabídne přechod k novému ticketingovému partnerovi také tygřím permanentkářům. Ti budou v nové sezoně moci v případě, že nemohou na zápas dorazit, uvolnit své sedadlo zpět do prodeje a získat za to řadu tygřích odměn. Pro majitele permanentek na sezonu 2019/20 jsme si pak ve spolupráci se společností Ticketportal připravili možnost zakoupit si permanentní vstupenku na své místo pro nový ročník z pohodlí svého domova.

Veškerý nákup by nově měl být rychlejší, jednodušší a intuitivnější, to samé by se pak mělo týkat rovněž odbavení fanoušků u vstupu do Home Credit Areny.

Rotunda součástí sítě Ticketportal

Spolu s přesunem prodeje kulturních a sportovních akcí v Home Credit Areně do sítě Ticketportal se rovněž tradiční prodejní místo na Rotundě v areálu Sport Parku Liberec stává součástí prodejní sítě Ticketportal. Zakoupit tak zde bude možné vstupenky na veškeré akce, které jsou v této síti nabízeny.

V síti Ticketportal již budou prodávány permanentky na sezonu 2020/21, jejichž prodej odstartuje co nevidět. Sledujte naše komunikační kanály a již brzy se dozvíte více informací!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit