Bílí Tygři Liberec

Vybavte se na léto ve fanshopu Bílých Tygrů!

Date of publication Author Jan Čermák

Liberec - Po týdenní dovolené je opět otevřen fanshop Bílých Tygrů, a to je pravá chvíle k nákupu nové letní kolekce. Na své si přijdou především milovníci sluníčka, kteří rádi tráví volný čas u vody. Už tak pestrá nabídka se neustále rozrůstá, stačí si jen vybrat!

Bílí Tygři nezapomínají na své fanoušky ani přes léto. Je tady nová kolekce, která vám ještě více zpříjemní prázdninové dny. Ať už vyrazíte na dovolenou, nebo jen tak půjdete zrelaxovat k vodě, i v těchto případech můžete ukázat, jakému klubu patří vaše srdce.

V nabídce letních produktů najdete třeba plážovou matraci, díky které můžete ulehnout na kterémkoli povrchu. Dále nechybí ani stylové rukávky s logem Bílých Tygrů pro vaše malé začínající plavce či dřevovláknité rakety na plážový tenis. Pro doplnění tekutin nemůže chybět láhev na vodu v několika barevných variantách. To vše si můžete zabalit do prostorné tašky přes rameno, navléct plavky, nazout plážové žabky, nasadit brýle, ať to má šmrnc, a můžete vyrazit!

Podívejte se na náš e-shop, kde si určitě vyberete. Léto s Tygrem je v plném proudu, tak se na to nachystejte! Majitelé permanentních a klubových karet mohou v kamenném fanshopu i na e-shopu využít 10% slevu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit