Bílí Tygři Liberec

Vydařené odpoledne s Nadací SYNER pro pěstounské rodiny podpořili i Bílí Tygři

Date of publication Author Redakce

Liberec – Poslední květnovou sobotu bylo v prostorách společenského domu Koloseum pořádně živo. Na pozvání od Nadace SYNER se sem sjely pěstounské rodiny z celého Libereckého kraje.

Nadace SYNER toto setkání uspořádala již počtrnácté. „Při vzniku, dnes již tradice, jsme chtěli akcí náhradním rodičům vyjádřit poděkování za jejich práci, dětem připravit hezký program, zkrátka všem zpříjemnit společné chvíle,“ uvádí představitelky nadace Eva Syrovátková a Iva Urbanová.

V sobotu dorazilo téměř tři sta dětí a dospělých. Moderování se ujala písničkářka Jana Rychterová, která svým vystoupením přítomné doslova zvedla ze židlí. Na chodbách a v jídelnách společenského domu bylo rušno stále, stroj na cukrovou vatu se nezastavil. „Nejen o občerstvení se nám starají dobrovolníci - zaměstnanci firmy SYNER. Pomáhají také s výzdobou, výdejem dárků a tašek se sladkostmi, které si děti odnášejí,“ vyjmenovává Iva Urbanová. „A ještě také s úklidem po akci,“ doplňuje Eva Syrovátková.

Součástí letošního setkání byly různé soutěže, ve kterých děti vyhrávaly plyšáky a reklamní dárky od hokejových Bílých Tygrů. Eva Syrovátková v závěru odpoledne předala deseti vybraným rodinám poukázky na rodinný nákup. „Moc hezky jste to zase připravili a jsme rádi, že jsme mohli dorazit,“ poděkovala za celou rodinu při přebírání šeku pěstounka paní Pavla z Liberce.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit