Bílí Tygři Liberec

Vyrazte ve čtvrtek a v pátek do McDonaldu u Globusu a potkejte se s Tygry!

Date of publication Author Klub

Liberec - Ve spolupráci s naším partnerem, společností McDonald´s, jsme si pro naše fanoušky připravili speciální akci. Ve čtvrtek a v pátek se od 16 do 18 hodin budete moci v pobočce u Globusu setkat s hráči Bílých Tygrů!

Díky partnerství Bílých Tygrů a libereckých poboček řetězce McDonald´s se můžete ve čtvrtek a v pátek od 16 do 18 hodin těšit na speciální možnost setkat se s vybranými hráči A-týmu. A pozor, tentokrát je potkáte ve velmi netradičních rolích!

Ve zmíněném termínu se totiž hokejisté zhostí role obsluhy známého řetězce. Na starost tedy budou mít příjem a výdej vašich objednávek! Vedle toho budete mít také možnost se vyfotit s vicemistrovskou trofejí, kterou Bílí Tygři vybojovali v letošním play-off.

Vyrazte ve čtvrtek 10. června a v pátek 11. června od 16 do 18 hodin do pobočky McDonald´s u Globusu a přesvědčte se sami, jak Tygrům nová role půjde. Ve čtvrtek obsluhu obstarají Dávid Gríger a navrátilec Marek Zachar, v pátek pak brankář Jaroslav Pavelka a obránce Jan Štibingr.

Podobnou zkušenost si vloni vyzkoušeli Ronald Knot, Jiří Průžek a Adam Musil. Níže si můžete připomenout, jak jim to v nové roli šlo.

🍔🍟 Kdybyste náááhodou měli cestu do Mekáče u OC Nisa, tak právě teď vám servírují menu Tygři! 🙌🤗 #BTL #McDonalds #Liberec

Zveřejnil(a) Bílí Tygři Liberec dne Úterý 23. června 2020

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit