Bílí Tygři Liberec

Vyrazte za Tygry v pátek a v sobotu do obchodu v Globusu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Chcete se na léto vybavit jako správný Bílý Tygr? V pátek a v sobotu budete mít příležitost v libereckém Globusu, kde naproti pokladnám naleznete speciální pobočku tygřího fanshopu!

Setkání s Bílými Tygry

Kromě nákupu tygřích fanpředmětů se v našem tygřím shopu v Globusu můžete těšit také na setkání s vybranými hráči A-týmu Bílých Tygrů. V pátek od 17 do 19 hodin zde prodejní personál doplní Marek Zachar, s nímž se budete moci vyfotit či si rovnou nechat podepsat jeden ze zakoupených fanpředmětů.

Ochuzeni ale nebudou ani zákazníci, kteří na místo dorazí o den později. V sobotu od 16 do 18 hodin se budete v našem obchodě moci setkat s Mislavem Rosandičem, slovenským reprezentantem a jednou z letních posil Bílých Tygrů.

Soutěž o podepsaný dres

Na všechny zákazníky také čeká soutěž. Všichni, kteří v našem tygřím obchodě v Globusu nakoupí alespoň za 200 Kč, budou zařazeni do slosování o dres Bílých Tygrů s podpisy kompletního současného kádru. Výherce bude vylosován začátkem příštího týdne.

Vyfoťte se s poháry!

K tomu všemu se budete přímo na místě moci vyfotit také s trofejemi, které Bílí Tygři v posledních úspěšných letech vybojovali. Získejte unikátní fotku s Masarykovým pohárem za mistrovský titul z ročníku 2015/16 nebo s Prezidentským pohárem, který Bílým Tygrům za posledních pět let patřil hned čtyřikrát!

Vyrazte v pátek či v sobotu do Globusu a navštivte náš tygří obchod! Otevřen bude v obou těchto dnech od 9 do 20 hodin. Naleznete jej naproti pokladnám hypermarketu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit