Bílí Tygři Liberec

Vyzkoušejte si virtuální realitu a získejte hokejky hráčů A-týmu! To vše na Sport Live 2019

Date of publication Author Klub

Liberec - Největší sportovní veletrh na severu Čech tradičně otevře novou sportovní sezonu, a to již v sobotu 7. září ve Sport Parku Liberec. Ani letos u toho nebudou chybět Bílí Tygři, kteří si tentokrát připravili zajímavé novinky, aby si na své přišli děti i dospělí.

Na vymezené části ledové plochy se předvedou druháci z tělovýchovné jednoty, kteří si zahrají minihokej 3 na 3 pod dohledem vedoucího základny Daniela Stehna. Hra bude sloužit především jako ukázka pro rodiče, kteří by rádi dali své ratolesti na hokej.

Skvělou příležitostí pro malé i velké bude možnost vyzkoušet si hokej ve virtuálním světě Sense areny. V ochozech Home Credit Areny totiž bude vyhrazen prostor 4x4 metry, kde návštěvníci dostanou brýle pro virtuální realitu a speciální hokejku se senzory. Mohou si tak zkusit, jaké to je střílet, přihrávat a rozhodovat se ve virtuální realitě, která je stále častější součástí tréninku všech věkových kategorií Bílých Tygrů.

Tygří bazar

V neposlední řadě si mohou fanoušci vybrat některou z hokejek současných či bývalých hráčů Bílých Tygrů v tygřím bazaru. Mezi nejlepšími kousky jsou hokejky Michala Bulíře, Jána Lašáka, Marka Kvapila, Lukáše Krenželoka či Vladimíra Svačiny. Profesionální hole v hodnotě 8 tisíc Kč tu mohou nadšenci zakoupit za skvělé 2 tisíce korun. K mání budou ale i ostatní části výstroje, jako třeba chrániče holení či náloketníky.

Pro všechny příchozí bude ve Sport Parku připraven velice bohatý program. Nebude chybět tradiční ukázka sportů v Home Credit Areně či krátké workshopy zaměřené na zdravou výživu. V areálu budou navíc otevřena veškerá sportoviště, kde si návštěvníci mohou vyzkoušet jednotlivé sportovní aktivity.

Hlavním cílem organizátorů veletrhu Sport Live je zpřístupnit a představit co nejvíce sportů široké veřejnosti na jednom místě. Ze všech návštěvníků jsou pro ně stěžejní ti nejmladší, ve kterých chtějí probudit zájem o sport. Právě na děti je zaměřena hlavní část veletrhu, kde se představí více než sedmdesát sportovních klubů a oddílů.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit