Bílí Tygři Liberec

Vyzkoušejte své dovednosti a zatočte si kolem štěstí na dětském utkání!

Date of publication Author Jan Čermák

Liberec - Dětské utkání je za dveřmi. V neděli 26. ledna se v rámci zápasu s hradeckým Mountfieldem mohou děti těšit na speciální doprovodný program, jehož součástí bude dětská moderátorka, kreslená videosoupiska či soutěže pro děti. Ti nejaktivnější si mohou zatočit kolem štěstí.

Bohatý program bude jak na ledě, tak i v ochozech. Přítomní fanoušci se mohou těšit na českou hymnu zazpívanou trojčlenným dětským sborem či na souboj malých prvňáčků Bílých Tygrů a Hradce Králové v minihokeji v průběhu první přestávky.

To ale nebude vše. Děti, které navštíví prestižní duel, se mohou zapojit do dovednostních soutěží, jako je střelba na branku, balanc a další. Na vlastní kůži tak mohou otestovat, jak jim jdou jednotlivé hokejové disciplíny. Dohromady pro ně budou u infopultu připravena čtyři stanoviště, kde si užijí mnoho zábavy. Za každou splněnou disciplínu dostanou děti jedno razítko. Pokud posbírají všechny čtyři, mohou si během první a druhé přestávky zatočit kolem štěstí, a vyhrát tak věcný dárek.

Kromě soutěží mají fanoušci možnost vyzkoušet si jedinečný zážitek ve virtuální realitě či se nechat zvěčnit ve fotokoutku. Jeden ze šťastlivců pak dostane příležitost ve druhé přestávce, kdy se v rámci dětské Zlaté Tygří Trefy pokusí skórovat do odkryté klece. Odměnou budou další věcné ceny.

Nenechte si další tématické utkání v této sezoně ujít. Zápas startuje v 16 hodin, Home Credit Arena bude otevřena tradičně hodinu před úvodním buly.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit