Bílí Tygři Liberec

Z hokeje s více než 17 tisíci! I taková je Hokejová Tombola 50 na 50

Date of publication Author Redakce

Liberec - Oblíbená Hokejová Tombola 50 na 50 se v Liberci hraje na každém extraligovém utkání a v pátek udělala radost dalšímu z tygřích fanoušků. Ten si z Home Credit Areny odnesl více než 17 tisíc korun!

Hokejová tombola 50 na 50 probíhá na extraligových stadionech pravidelně od loňského ročníku. Stačí si zakoupit tiket za 50 Kč od kamelotů v hledišti, mít dávku štěstí a rázem můžete vyhrát až 50 tisíc korun. Na konto výherce totiž putuje polovina celkové vybrané částky ze zakoupených tiketů.

Také druhá polovina však má předem daný účel. Zbytek vybraných prostředků totiž poslouží na projekt, který zvolí klub. V případě Bílých Tygrů vždy putuje tato část na konto vybrané kategorie z tygří mládežnické Tělovýchovné jednoty.

Během zápasu s Olomoucí se o prodej soutěžních tiketů postarali mladí hokejisté z 4. třídy, kteří v doprovodu svých rodičů vybrali celkem 34 150 Kč. Na jejich konto tak putuje celkem 17 075 Kč, díky nimž se malí Tygři mohou zúčastnit dalších turnajů nad rámec svých pravidelných soutěží a nadále tak rozvíjet své hokejové schopnosti.

Na stejný obnos si přišla majitel vítězného losu, který byl vylosován v 3. třetině. Za 50 Kč, které ho stál tiket, si tak odnesl z hokeje domů rovných 17 075 Kč! Dosud rekordní výhra padla na zápase s Pardubicemi, kdy si před Vánoci přišel výherce na téměř 21 tisíc korun.

Už na příštím utkání však může být tato částka klidně opět překonána. Přijďte 18. ledna podpořit Bílé Tygry proti Litvínovu a zúčastněte se Hokejové tomboly 50 na 50! Třeba to budete právě vy, kdo se bude z Home Credit Areny vracet s velmi zajímavou výhrou!

Liberecká radost

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit