Bílí Tygři Liberec

Začátek nám úplně nevyšel, ale Jarda Vlach nás nakopnul, vyhodnotil Petr Jelínek

Date of publication Author Kateřina Hamplová

Liberec - Tygři měli v úterý na programu duel s Mladou Boleslaví, nakonec však došlo k rychlé změně a pod Ještěd zamířila Sparta Praha. První třetinu se Liberečtí spíše rozkoukávali, ale tři góly v prostřední periodě šelmám nakonec zajistily všechny body. „Naštěstí jsme utkání i přes špatný start zvládli. Jsme rádi, že hlavně můžeme hrát, ať je to s kýmkoliv,“ komentuje kapitán, který se navíc stal v tomto týdnu podruhé otcem!

Jak bys zhodnotil utkání se Spartou?
Až na tu první třetinu to bylo dobré. Začátek nám úplně nevyšel, ale výborně nás podržel Petr Kváča, takže jsme prohrávali jen o jeden gól. Myslím si, že jsme poté byli v zápase lepší.

Tvoje trefa na 3:2 byla nakonec vítězná. Jak bys tu celou akci okomentoval?
Obránce tam udělal chybu, chtěl asi udělat kličku, ale nevyšlo mu to. Já jsem si kotouč jen sebral a zakončil jsem.

Myslíš si, že jste se jako tým zvedli hlavně po brance Jaroslava Vlacha? Pak už jste Spartu přehrávali…
Samozřejmě, gól vždycky nastartuje. Jardovi se teď daří a jsme rádi, že nás nakopnul. Od té druhé třetiny jsme se trošku probrali a hráli jsme lépe.

Jarda Vlach vtipkoval, že jste v první části byli připravení spíše na Boleslav. Co říkáš na to, že do poslední chvíle nevíte, proti komu nastoupíte?
Je to kuriózní (smích). Naštěstí jsme utkání i přes špatný start zvládli. Jsme rádi, že hlavně můžeme hrát, ať je to s kýmkoliv. Aktuální situace je nepříjemná pro nás všechny. Nikdo neví, co přijde dál. Každý den jdeme do práce a čekáme, co se bude dít, a já jen doufám, že budeme pokračovat.

Máte v kabině myšlenky, že vás koronavirus stále může ohrozit?
Strach vyloženě nemám, nijak to neřešíme. Myslím si, že jsou na tom nejhůře hlavně starší lidé a někteří z nich bohužel umírají, což je hrozné. Zároveň tu jsou ale i jiné smrtelné nemoci.

O den dříve jsi oslavil narození druhého potomka a pak se ti povedlo vsítit gól. To je určitě skvělé rozveselení v této době!
Ano, to určitě (úsměv). V pondělí jsem měl jiné starosti než hokej, pak jsem šel do zápasu s čistou hlavou. Nakonec jsme se všichni zvedli a bylo to super.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit