Bílí Tygři Liberec

Základní škola U Školy pořádá 26. března den otevřených dveří

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Základní škola U Školy, která spolupracuje s Bílými Tygry Liberec, pořádá v sobotu 25. března den otevřených dveří. Nejste rozhodnuti, kam od září pošlete svou ratolest? Využijte tuto příležitost si školu pořádně prohlédnout!

Základní škola U Školy je známa mimo jiné tím, že ji absolvovala řada současných Bílých Tygrů. Vždyť touto školou prošli také Petr Nedvěd, Lukáš Derner, Jan Plodek nebo Adam Jánošík. Netvoří ji ovšem pouze hokejové třídy. Nabídnout může mnoho také v dalších oblastech.

Výuka žáků prvních a druhých tříd probíhá v samostatné oddělené budově. Škola nabízí také kvalitní reedukaci poruch učení a respektuje individuální tempo malých školáků. Krom klasické výuky se mohou žáci těšit také na spoustu zajímavých výletů nebo jiných aktivit.

Základní škola U Školy má co nabídnout také co se týče mimoškolních aktivit. Děti si mohou vybrat ze široké škály kroužků, které jim proskytují prostor pro seberealizaci. Škola se v široké míře zaměřuje na pohyb a aktivitu, což není pouze věcí speciálních hokejových tříd. Malí školáci si tak vyzkoušejí také například judo nebo rytmiku.

Přijďte se o tom všem přesvědčit sami! Den otevřených dvěří Základní školy U Školy se koná už v sobotu 25. března od 9 do 11 hodin. Akce proběhne v budově II, kterou najdete v ulici 28. října 94/31, tedy nedaleko Home Credit Areny nebo haly volejbalové Dukly Liberec.

Základní škola U Školy nabízí kvalitní výuku v duchu dobrých českých tradic, ale také příjemnou rodinnou atmosféru!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Zažijte finálový víkend! Vstupenky na světový šampionát jsou stále k dispozici

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit